Search found 2501 matches

by SubJunk
Sat Apr 21, 2018 4:11 pm
Forum: Media Renderers
Topic: What happened to the Samsung j55xx profile
Replies: 3
Views: 89

Re: What happened to the Samsung j55xx profile

That file has never had its video support settings changed since it was added in 2015 https://github.com/UniversalMediaServer/UniversalMediaServer/commit/5ba19d7d9492c4f934adc40a448e421323eaab9b#diff-063009c696f3864934f4b4fa532363bf If you can help us improve it that would be great just let me know ...
by SubJunk
Sat Apr 21, 2018 4:05 pm
Forum: Announcements
Topic: Version 7.0.0-rc2 released
Replies: 7
Views: 28623

Re: Version 7.0.0-rc2 released

Should be fixed in 7.0.1
by SubJunk
Fri Apr 20, 2018 9:03 pm
Forum: Announcements
Topic: Version 7.0.1 released
Replies: 23
Views: 4174

Re: Version 7.0.1 released

You're right, those instructions don't apply to you. My mistake. But there will still be logs. Are you on Windows? If you are, the file is probably at C:\ProgramData\UMS\debug.log
by SubJunk
Fri Apr 20, 2018 5:10 pm
Forum: Media Renderers
Topic: What happened to the Samsung j55xx profile
Replies: 3
Views: 89

Re: What happened to the Samsung j55xx profile

It looks like it's still there, is it not being installed? https://github.com/UniversalMediaServer ... J55xx.conf
by SubJunk
Fri Apr 20, 2018 10:10 am
Forum: Announcements
Topic: Version 7.0.1 released
Replies: 23
Views: 4174

Re: Version 7.0.1 released

After an unsuccessful evaluation of version 7.0.0, where after several days UMS wouldn't start anymore (kept hanging in the splash screen), I reinstalled 6.8.0. A few days ago I installed 7.0.1 (after I first completely uninstalled 6.8.0 and deleted all UMS folders). I did choose the “clean install...
by SubJunk
Tue Apr 17, 2018 9:21 am
Forum: Announcements
Topic: Version 7.0.1 released
Replies: 23
Views: 4174

Re: Version 7.0.1 released

squadjot wrote:
Mon Apr 16, 2018 12:12 pm
Just a quick fyi, when i press "download latest update" button in 7.0 i just get the "No update avail"-msg
Thanks squadjot, I just tested and it works for me, can you test again? Maybe it was a network caching thing
by SubJunk
Tue Apr 17, 2018 9:16 am
Forum: Website Issues and Suggestions
Topic: Downloading
Replies: 2
Views: 717

Re: Downloading

Thanks for the suggestion, I've created an issue for it on GitHub https://github.com/UniversalMediaServer ... ssues/1488
by SubJunk
Mon Apr 16, 2018 8:36 pm
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] 7.0.0 freezes... no working
Replies: 2
Views: 193

Re: [Solved] 7.0.0 freezes... no working

Thanks for confirming the fix, paddy
by SubJunk
Mon Apr 16, 2018 8:36 pm
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] Memory consumption under 7.0.0
Replies: 13
Views: 489

Re: Memory consumption under 7.0.0

This should be fixed now in 7.0.1