Search found 5 matches

by francadaniel
Sun Dec 30, 2012 1:06 pm
Forum: General Help and Support
Topic: MP4 playback issue - total black
Replies: 4
Views: 2861

Re: MP4 playback issue - total black

I have found a solution that can work for a while: if theres a subtitle file in the same folder of the .mp4, the streaming works perfect.
The .srt file has to have the exact same name of the movie.

this isn't working for the mkv x264 tough, but is something.

Hope it helps.
by francadaniel
Wed Nov 07, 2012 1:14 pm
Forum: General Help and Support
Topic: MP4 playback issue - total black
Replies: 4
Views: 2861

Re: MP4 playback issue - total black

I'm having the same problem. Can't play .mp4 files
by francadaniel
Sun Oct 14, 2012 8:41 am
Forum: Additions and Plugins
Topic: Google Music plugin
Replies: 54
Views: 62399

Re: Google Music plugin

I've installed the new version, but now it doesn't seem to recognize my profile anymore. There is no error message in the UMS, but my playlist aren't appearing anymore :S
by francadaniel
Sun Oct 07, 2012 10:00 am
Forum: Additions and Plugins
Topic: Google Music plugin
Replies: 54
Views: 62399

Re: Google Music plugin

Well, it turns out that the UMS was looking for the .cred file in another path, not the one where the program was installed but the one where the profiles are saved (or something like that) Now, the Google Music menu appears on my TV, but still it doesnt seem to work. The TV is displaying the folder...
by francadaniel
Mon Oct 01, 2012 4:32 am
Forum: Additions and Plugins
Topic: Google Music plugin
Replies: 54
Views: 62399

Re: Google Music plugin

Same here: "GoogleMusic plugin missing credentials"
I've created the .cred file in the UMS folder, and check the path in the conf file, but still this doesnt seem to be working

Any help!

P.d thaks by the way!