Search found 9 matches

by grey_alien
Sat Dec 26, 2015 8:05 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: There is no inputstream to return
Replies: 13
Views: 15522

Re: There is no inputstream to return

I've tested with both D7000 and ES8000. On the D7000 is fantastic, it seems that everything is working flawlessly! Only subtitles are not available, but fuck it! On the other hand, on the ES8000 works with ALL the videos, but doesn't show duration for ANY video and, most important, doesn't allow to ...
by grey_alien
Sat Nov 14, 2015 9:09 pm
Forum: Linux-specific Support
Topic: There is no inputstream to return
Replies: 13
Views: 15522

Re: There is no inputstream to return

Forceflow wrote:I fixed this (or a similar error) by forcing UMS to use tsMuxeR instead of tsMuxeR-new.
How? I'm a total noob...
by grey_alien
Mon Aug 24, 2015 5:53 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: There is no inputstream to return
Replies: 13
Views: 15522

Re: There is no inputstream to return

Even with the latest 5.2.2, some videos are not shown. I'm providing also a new TRACE log in attachment.
by grey_alien
Mon Jul 20, 2015 5:23 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: There is no inputstream to return
Replies: 13
Views: 15522

Re: There is no inputstream to return

I'm testing the 5.2.1 release, but the issue still remains. Here's the log!

P.S. I've tried to rename the files to shorten them, but the issue remains :(
by grey_alien
Thu Jul 16, 2015 7:38 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: There is no inputstream to return
Replies: 13
Views: 15522

Re: There is no inputstream to return

I've even updated today to latest firmwares, but with newer versions of UMS I'm unable to play most videos...
by grey_alien
Tue Jul 07, 2015 7:00 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: There is no inputstream to return
Replies: 13
Views: 15522

Re: There is no inputstream to return

Hi guys,

thanks for your support :)

As requested, here's the TRACE log made with 5.2.0-SNAPSHOT version.

As in the versions after the 5.1.0, some films are not shown and the TV shows the error "Not supported files".

Thank you!
by grey_alien
Sun Jul 05, 2015 9:00 pm
Forum: Linux-specific Support
Topic: There is no inputstream to return
Replies: 13
Views: 15522

There is no inputstream to return

Hello everybody, UMS from 5.1.1 to 5.1.4 can't play files on my D7000 and on my ES8000. :oops: I'm a Ubuntu Mate 15.04 64bit Linux user, I've tried also Kubuntu 15.04 and 14.10 but the error is the same. :shock: I've noticed in the log that "Process (...) ffmpeg64 has a return code of 139! Maybe an ...
by grey_alien
Fri May 01, 2015 8:18 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: Missing Tray Icon in Kubuntu 15.04
Replies: 1
Views: 2037

Re: Missing Tray Icon in Kubuntu 15.04

It seems not a problem directly related to UMS. The system tray icons in KDE Plasma 5 are not working as the older releases...
http://blog.martin-graesslin.com/blog/2 ... ray-icons/
:(
by grey_alien
Tue Apr 28, 2015 6:57 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: Missing Tray Icon in Kubuntu 15.04
Replies: 1
Views: 2037

Missing Tray Icon in Kubuntu 15.04

Hello everybody, I'm using UMS since 2 years. I've used it in Kubuntu 13.04, Ubuntu 13.10, in Ubuntu MATE 14.05 & 14.10 and now I've installed the new Kubuntu 15.04. :ugeek: I've noticed that, if UMS is set to be minimized to tray, the tray icon is not visible. Everyone also had this issue? :?: Now ...