Search found 9 matches

by DJWolverine
Wed Jan 22, 2020 5:12 pm
Forum: General Discussion
Topic: [Solved] just a weird little problem...others?
Replies: 3
Views: 8347

[Solved] just a weird little problem...others?

I stream wirelessly from my PC in my spare room to my WDTVLIVE in the living room where my 60" TV is. I often fast forward through the beginnings of TV shows just to skip the intros. when I upgraded to the new UMS 9.2 I suddenly can't do that anymore or jump to like 2 mins in. It just kicks me out o...
by DJWolverine
Mon Dec 03, 2018 11:53 pm
Forum: General Discussion
Topic: [Solved] srt subtitles stopped working a while back
Replies: 46
Views: 43707

[Solved] srt subtitles stopped working a while back

I seldom play movies that need subs but occasionally there will be some foreign (to me) dialogue and I used to just grab an srt file or the movie/TV Show would provide an srt file. I'm now using UMS 7.6.2 and I got a film a week or so ago,that came with an srt subtitle. For reasons I don't understan...
by DJWolverine
Sun Jul 29, 2018 12:16 pm
Forum: Announcements
Topic: Version 7.2.0 released
Replies: 13
Views: 13826

Re: Version 7.2.0 released

nevermind
by DJWolverine
Sun Apr 23, 2017 5:30 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Win 10 Creator (1703)
Replies: 6
Views: 6932

Win 10 Creator (1703)

installed this update last night for my win 10 Enterprise and I thought everything was fine. UMS sees my WDTVLive as it always has but when I try to connect to my pc from WDTVLive now it says,when I click on Media Server it says 'No Content Source Available' I've tried things like adding the program...
by DJWolverine
Mon Jan 09, 2017 11:20 am
Forum: Announcements
Topic: Version 6.5.3 released
Replies: 15
Views: 37813

Re: Version 6.5.3 released

does exactly the same for me as 6.5.2 did...all TV episodes are 18min and 18 secs....yet 6.5.1
and the alpha 7.0 work fine....weird little problem....and sending the log file resolved nothing...oh well...sa la vie
by DJWolverine
Sun Dec 04, 2016 4:55 pm
Forum: General Help and Support
Topic: UMS 6.5.2 problem
Replies: 0
Views: 2015

UMS 6.5.2 problem

when I install the latest version of UMS 6.5.2 in my WD Media player all my TV shows list as being
18mins & 18secs long. Movies and sports events show up properly. Only seems to be 40 to 60min
TV episodes. I attached the trace file as instructed..thanks
by DJWolverine
Fri Dec 02, 2016 7:15 pm
Forum: Announcements
Topic: Version 6.5.2 released
Replies: 13
Views: 33863

Re: Version 6.5.2 released

it's true that a log upload may help...but I'd have to reinstall it again. Perhaps on the weekend. Been using the program a few years and I've never seen anything like this. First thing I do with a new install is go through all the settings to make sure nothing has reverted to a default setting and ...
by DJWolverine
Fri Dec 02, 2016 9:19 am
Forum: Announcements
Topic: Version 6.5.2 released
Replies: 13
Views: 33863

Re: Version 6.5.2 released

shows all 40min + TV shows as 18mins 18secs....could find no setting to change it so back to 6.5.1 for now :roll:
by DJWolverine
Sun Mar 27, 2016 7:49 pm
Forum: General Discussion
Topic: Brand new to this, please help
Replies: 5
Views: 5819

Re: Brand new to this, please help

this may help,open UMS & under tab General Configuration uncheck Hide Advanced Options close and restart UMS under Navigation/Share Settings many boxes can be unchecked as you desire BUT in the Shared Folders section near the bottom you need to add the folders,drives or directories where your files ...