Search found 57 matches

by AYColumbia
Sat Mar 12, 2016 4:56 pm
Forum: Media Renderers
Topic: VIZIO M70-C3 Config
Replies: 6
Views: 5293

Re: VIZIO M70-C3 Config

I don't know too much about 4K/UHD right now, but I believe you'll need to have the video encoded in HEVC/H265 or VP9. Am fairly certain that your file won't work because it's encoded in AVC/H264 regardless of the resolution. So some research so you can save yourself some headaches. If you have a UH...
by AYColumbia
Sun Feb 21, 2016 11:20 am
Forum: Media Renderers
Topic: VIZIO M70-C3 Config
Replies: 6
Views: 5293

Re: VIZIO M70-C3 Config

chrisn812 wrote:THANK YOU. I've been working on a conf for my C65-C1 i'll let you know how this works out.

Thanks again,
Chris
You bet. :) Thanks for jumping in and helping to tweak this. When I have time, I'll have to try your version of the config file. :mrgreen:
by AYColumbia
Tue Feb 02, 2016 5:26 am
Forum: Media Renderers
Topic: VIZIO M70-C3 Config
Replies: 6
Views: 5293

VIZIO M70-C3 Config

Hi, I was finally able to set up a config for my new VIZIO M70-C3 TV. Probably will need some tweaking as I use it more, but it seems to be working fine so far. Not sure if this can be safely applied to all M-series TVs, i.e., M60, M65, M75 and M80 since they may/may not have the same DLNA media app...
by AYColumbia
Mon Jan 26, 2015 3:33 am
Forum: Announcements
Topic: Version 5.0.0 is released
Replies: 47
Views: 51259

Re: Version 5.0.0 is released

Thanks guys! Great release. Love the new Status view and thank you for the new Renderers list. :)
by AYColumbia
Mon Jan 12, 2015 3:18 am
Forum: General Help and Support
Topic: Memory leak?
Replies: 2
Views: 1508

Re: Memory leak?

I can confirm this issue. I watched a few shows via UMS yesterday and afterwards the java executable was using 1G of RAM. To free it, I did the same, i.e., quit UMS and restarted it.
by AYColumbia
Wed Dec 31, 2014 11:32 am
Forum: Feature Suggestions
Topic: [Implemented] New UI For Renderers List
Replies: 1
Views: 1720

[Implemented] New UI For Renderers List

Hi, I just installed the latest 4.3.1 and wow, the renderers list dialog is unwieldy now. Heck, it's almost larger than the main UI. ;) If you can please modify the renderers list so it's a reasonable sized modal dialog with a list box containing the check-able renderer items, it would be a better s...
by AYColumbia
Mon May 05, 2014 12:46 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Not Detecting Already-Running Instance
Replies: 5
Views: 2684

Re: Not Detecting Already-Running Instance

I believe this is intended. I think I read on the forum about running an instance of UMS and setting it up one way, naming it say MediaServer1. Then running another instance setup differently and naming MediaServer2 so you can have better compatibility with different renders. Ooh, never thought abo...
by AYColumbia
Mon May 05, 2014 8:53 am
Forum: General Help and Support
Topic: Not Detecting Already-Running Instance
Replies: 5
Views: 2684

Re: Not Detecting Already-Running Instance

Should I report this as a bug or is it behaving as intended? I posted it here first because I wasn't sure if I should report it as a bug.
by AYColumbia
Tue Apr 29, 2014 2:49 am
Forum: Announcements
Topic: Version 3.6.0 is released
Replies: 8
Views: 14980

Re: Version 3.6.0 is released

Great release. Thank you.
by AYColumbia
Mon Apr 14, 2014 4:48 am
Forum: General Help and Support
Topic: Not Detecting Already-Running Instance
Replies: 5
Views: 2684

Not Detecting Already-Running Instance

I accidentally launched UMS while an instance was already running today and it did come up so I had two instances running. It looks like UMS isn't checking, on launch, if an instance is already running. It would be a good idea to have it do so I would think right? I'm running Windows 7 Ultimate 64 b...