Search found 41 matches

by R9deLima
Sat Jul 05, 2014 6:09 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] UMS 3.0+ producing negative buffer
Replies: 11
Views: 8242

Re: UMS 3.0+ producing negative buffer and multiple Java err

No longer having buffer issues using UMS 3.6.3 and 3.6.4.
by R9deLima
Tue Apr 01, 2014 6:13 am
Forum: General Help and Support
Topic: Streaming suddenly stopped working
Replies: 22
Views: 12344

Re: Streaming suddenly stopped working

I'm assuming this means "it didn't solve the issue" (and not "everything still works" :) ). No. It didn't solve the issue. Everything runs fine with the previous version so I'm good with that. But I will keep trying the latest versions and updates of everything so that I don't fall too far behind :...
by R9deLima
Mon Mar 31, 2014 4:33 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Streaming suddenly stopped working
Replies: 22
Views: 12344

Re: Streaming suddenly stopped working

EDIT: Before you delete everything for good, can you test to see if urlresolver 2.2.0 fares any better if you (temporarily): remove/rename the t0mm0 symlink. install script.module.t0mm0.common. Nothing changed. Maybe this will improve on the next urlresolver version. You seem to be living in the pa...
by R9deLima
Sun Mar 30, 2014 5:43 am
Forum: General Help and Support
Topic: Streaming suddenly stopped working
Replies: 22
Views: 12344

Re: Streaming suddenly stopped working

Yes, I will definitely try it out when I get a chance.

I just noticed that the urlresolver automatically updated back to 2.2. I was curious and checked to see if it changed back. Can auto updates be disabled incase the t0mm0 modification doesn't work?
by R9deLima
Sat Mar 29, 2014 6:43 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Streaming suddenly stopped working
Replies: 22
Views: 12344

Re: Streaming suddenly stopped working

Hi infidel! Problem has been solved! :D I was reading up online on script.module.urlresolver and noticed that it was updated back on Tuesday March 18th. That was right around the exact same time my streams stop playing. So I thought I'd try rolling back a couple versions and boom, everything works p...
by R9deLima
Fri Mar 28, 2014 3:55 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Streaming suddenly stopped working
Replies: 22
Views: 12344

Re: Streaming suddenly stopped working

More stuff to check (having to do with the jumpy resolver's dependencies): go to your XBMC addon folder: %APPDATA%\XBMC\addons\ . make sure the script.module.urlresolver and script.module.addon.common subfolders exist. If not, download script.module.urlresolver and install it in xbmc ( System >> Ad...
by R9deLima
Fri Mar 28, 2014 3:40 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Streaming suddenly stopped working
Replies: 22
Views: 12344

Re: Streaming suddenly stopped working

result = self.core._fetchPage({"link": url, "auth": get("login"), "api": "true"}) ... socket.error: [Errno 10054] An existing connection was forcibly closed by the remote host Users in the xbmc forums are reporting login problems with youtube, which may be what you're experiencing. Try disabling lo...
by R9deLima
Thu Mar 27, 2014 6:05 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Streaming suddenly stopped working
Replies: 22
Views: 12344

Re: Streaming suddenly stopped working

Hi infidel. Here's a debug from the latest UMS & Jumpy. Everything I tested ran fine on XBMC. A couple streams played then froze(most likely buffer issue), but at least its something. But the rest failed, no input stream. I'll test your other suggestions tomorrow as it is waaaaay past my bedtime. I'...
by R9deLima
Thu Mar 27, 2014 8:15 am
Forum: General Help and Support
Topic: Streaming suddenly stopped working
Replies: 22
Views: 12344

Re: Streaming suddenly stopped working

Okay, when I get home I'll post some logs with the latest version of UMS and Jumpy. And yes, I still use the older version of UMS because of the buffer issues. I use the older version on my laptop and newer versions on my desktop for testing. I'll also test the streams in XBMC and try the youtube tw...
by R9deLima
Wed Mar 26, 2014 4:56 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Streaming suddenly stopped working
Replies: 22
Views: 12344

Re: Streaming suddenly stopped working

Hey infidel, Here is a fresh log of some streams I attempted to play that were normally working less than a week ago. I tried playing streams from a bunch of different addons. And as I mentioned before as I'm trying to play them there is no activity going on in the log. No indication that they are t...