Search found 372 matches

by Sami32
Fri Mar 24, 2017 12:18 am
Forum: General Help and Support
Topic: ISO and VOB files are not displaying in Universal Media Server
Replies: 18
Views: 130

Re: ISO and VOB files are not displaying in Universal Media Server

Thank you very much for your help :)

I think this issue come from a simple line of code that was modified in this commit.
This build contain what i consider the faulty commit and should not work:
https://we.tl/qOi08Vo8AQ
by Sami32
Thu Mar 23, 2017 1:35 pm
Forum: General Help and Support
Topic: ISO and VOB files are not displaying in Universal Media Server
Replies: 18
Views: 130

Re: ISO and VOB files are not displaying in Universal Media Server

@clive Thank you very much for you testing :) As i'm really not familiar with DVD ISO your help is welcome, to avoid that this bug will stay in the next versions. When you'll have some time i'll appreciate 2 more testings: https://we.tl/yielQLS6IO I suspect that these 2 builds should work. That woul...
by Sami32
Thu Mar 23, 2017 9:33 am
Forum: Media Renderers
Topic: My LG model LA6200SA can't see UMS
Replies: 7
Views: 32

Re: My LG model LA6200SA can't see UMS

Cool 8-)

You are welcome.

Sadly Windows 10 is a spying OS that can change everything to feed it's own need, or America needs...
by Sami32
Thu Mar 23, 2017 7:35 am
Forum: Media Renderers
Topic: My LG model LA6200SA can't see UMS
Replies: 7
Views: 32

Re: My LG model LA6200SA can't see UMS

Good :+1: I thing your firewall configuration could be the culprit. For testing purpose you should try to disable your firewall(s) and try again. Maybe you have more than one on your PC and/or one in your router. Of course, if that work as expected, later you'll need to configurate you firewall corr...
by Sami32
Thu Mar 23, 2017 6:45 am
Forum: Media Renderers
Topic: My LG model LA6200SA can't see UMS
Replies: 7
Views: 32

Re: My LG model LA6200SA can't see UMS

Upload it on a Google Drive or any website without ads or access code, like WeTransfer.com, and post your link here.
by Sami32
Thu Mar 23, 2017 6:32 am
Forum: General Help and Support
Topic: Playback on Samsung JS7200
Replies: 50
Views: 262

Re: Playback on Samsung JS7200

Hi busyguy,

sorry, i guess that i'm too stupid for understand your photos, so i leave more smart people help you now.
by Sami32
Thu Mar 23, 2017 1:48 am
Forum: Media Renderers
Topic: My LG model LA6200SA can't see UMS
Replies: 7
Views: 32

Re: My LG model LA6200SA can't see UMS

Without any log, it's difficult.

You can try to edit the LG-LA6200.conf file and modify this line:

Code: Select all

UpnpDetailsSearch = LA6200


If that doesn't work for you, you should post your full trace log as explained here:
viewtopic.php?f=9&t=556
by Sami32
Wed Mar 22, 2017 10:37 am
Forum: Media Renderers
Topic: Need YAMAHA RX- A720 renderer
Replies: 7
Views: 82

Re: Need YAMAHA RX- A720 renderer

I need feedback 8-)
by Sami32
Wed Mar 22, 2017 5:45 am
Forum: General Help and Support
Topic: Playback on Samsung JS7200
Replies: 50
Views: 262

Re: Playback on Samsung JS7200

@squadjot No. Perfect, now we know that video/x-avi MIME type is to avoid into Samsung TVs renderers configuration files, but advertised as supported by your protocolInfo. That why testing is somewhat better.

Thank you. Enjoy testing :)
by Sami32
Wed Mar 22, 2017 3:11 am
Forum: General Help and Support
Topic: [SOLVED] UMS cannot play many vids, serviio can!
Replies: 25
Views: 316

Re: [SOLVED] UMS cannot play many vids, serviio can!

Cool 8-)

Thank you for your feedback :)

Go to advanced search