Search found 803 matches

by Sami32
Sat Jan 20, 2018 3:24 am
Forum: General Help and Support
Topic: No subtitles with some MKV file
Replies: 8
Views: 209

Re: No subtitles with some MKV file

Hi, you will find it in your UMS profile directory, probably under \Documents and Settings\All Users\UMS\debug.log Or you can also do a search for the "debug.log" file. Or you can also read our Wiki: https://github.com/UniversalMediaServer/UniversalMediaServer/wiki/faq#wiki-my-device-is-not-supporte...
by Sami32
Thu Jan 18, 2018 3:24 am
Forum: General Help and Support
Topic: No subtitles with some MKV file
Replies: 8
Views: 209

Re: No subtitles with some MKV file

Hello jpvoit,

Do you have a full trace log ?

Thank you for you understanding.
by Sami32
Wed Jan 17, 2018 2:24 am
Forum: General Help and Support
Topic: No subtitles with some MKV file
Replies: 8
Views: 209

Re: No subtitles with some MKV file

Hello jpvoit ,

Not more than what is explained here:
viewtopic.php?f=9&t=556

Meaning that you will have to play your problematic MKVs and only then package your log before posting it.
It should be even better if
by Sami32
Wed Jan 17, 2018 1:50 am
Forum: General Help and Support
Topic: Bug? Files kept open
Replies: 8
Views: 255

Re: Bug? Files kept open

@galmok Thank you for your feedback. So it seem a bug to me then. You can modify and set this line "MediaInfo = false" into your renderer's configuration file and try again. The media support will be poorest and weak, but i strongly suspect that no more files locking will occur anymore. Thank you fo...
by Sami32
Mon Jan 08, 2018 2:03 am
Forum: General Help and Support
Topic: No subtitles with some MKV file
Replies: 8
Views: 209

Re: No subtitles with some MKV file

Hello @jpvoit,

sadly you have forgotten to reproduce the issue before posting your trace log...so that doesn't help us to see what happened to you.

Note:
It has nothing to do with your issue but you use a 32-bit Java version on your 64-bit OS.
by Sami32
Mon Jan 08, 2018 1:41 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: UMS on Raspberry Pi - Possibilities for hardware accelleration
Replies: 2
Views: 4831

Re: UMS on Raspberry Pi - Possibilities for hardware accelleration

Hello FuMan, i guess that in the meantime you already have fixed it, but just in case i leave you some links to show you how other PI users do: https://github.com/UniversalMediaServer/UniversalMediaServer/issues/1427 https://trac.ffmpeg.org/wiki/CompilationGuide/RaspberryPi https://www.raspberrypi.o...
by Sami32
Fri Dec 22, 2017 5:50 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: Odroid XU4 OpenMediaVault - PERPIXEL_TRANSLUCENT translucency is not supported
Replies: 1
Views: 117

Re: Odroid XU4 OpenMediaVault - PERPIXEL_TRANSLUCENT translucency is not supported

Hello, https://github.com/UniversalMediaServer/UniversalMediaServer/issues/1380 https://github.com/UniversalMediaServer/UniversalMediaServer/wiki/Linux-install-instructions https://github.com/UniversalMediaServer/UniversalMediaServer/wiki/Headless-mode If you need more help, following the forum rule...
by Sami32
Thu Dec 21, 2017 12:09 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Landing folder
Replies: 45
Views: 1032

Re: Landing folder

@HT1 I'll call you a narcissist, that seem to be more correct in your case.
Around 40 unuseful posts and time wasted just because YOU didn't followed the forum's rules write in red, that what i call smart...

Have a nice day as well.
by Sami32
Tue Dec 19, 2017 5:21 am
Forum: General Help and Support
Topic: Lan problem
Replies: 5
Views: 207

Re: Lan problem

Hi @vladysymo, at least UMS see your Samsung MU6290 TV on your Wi-Fi key. So are you sure that your J5500 TV doesn't have an option to autorize the media server to be connected ? Some TVs would not detect media server without correctly configurate it. If you didn't already did, try to wait 2 to 5 mi...
by Sami32
Sat Dec 16, 2017 1:36 pm
Forum: Media Renderers
Topic: LG OLED55B7P says "external subtitles" but shows only internal mkv ones
Replies: 2
Views: 154

Re: LG OLED55B7P says "external subtitles" but shows only internal mkv ones

@Heiler Your main issue is that you didn't read our Wiki carefully !!! You should have writed something like that: audio_subtitles_languages = *,pt;*,und subtitles_languages = pt,und You didn't read your DefaultRenderer.conf configuration file found into your "renderers" folder either: SupportedExte...