Search found 571 matches

by Sami32
Thu Jul 20, 2017 10:41 pm
Forum: General Help and Support
Topic: UMS 6.7.2 m4a not playing again.
Replies: 10
Views: 141

Re: UMS 6.7.2 m4a not playing again.

@gideond As expected ;)
Here your fixed renderer:
Yamaha-RXV675.conf
(1.86 KiB) Downloaded 4 times


Please, confirm that now, the non supported WMA file is played fine, because it should be transcoded to WAV.
by Sami32
Thu Jul 20, 2017 1:32 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS 6.7.2 m4a not playing again.
Replies: 10
Views: 141

Re: UMS 6.7.2 m4a not playing again.

@Nadahar He fixed it when we've reported the users issue to him. But it seem now have a new upper limit that i'm not aware of, and if you or the users are not, that mean that's it's again an unilateral change without advertising anyone... EDIT : I just finish to test, and yes, the attachment need to...
by Sami32
Thu Jul 20, 2017 1:07 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS 6.7.2 m4a not playing again.
Replies: 10
Views: 141

Re: UMS 6.7.2 m4a not playing again.

@gideond You're welcome :D I would appreciate if you could test with these little samples as well: WAV files:(one should play as it and the other be transcoded to WAV) https://we.tl/keRS3VkzPo WMA files:(one should play fine and the other not. I did an upgraded version of your renderer to fix it) ht...
by Sami32
Wed Jul 19, 2017 9:21 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS 6.7.2 m4a not playing again.
Replies: 10
Views: 141

Re: UMS 6.7.2 m4a not playing again.

Did you installed UMS as service as well ?
by Sami32
Wed Jul 19, 2017 1:42 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS 6.7.2 m4a not playing again.
Replies: 10
Views: 141

Re: UMS 6.7.2 m4a not playing again.

You can try with that renderer, set it into \Universal Media Server\renderers, start UMS, test it and report back ;)
Yamaha-RXV675.conf
(1.62 KiB) Downloaded 10 times


Please, test M4A, MP3, FLAC and WAV files as well.
by Sami32
Tue Jul 18, 2017 4:41 am
Forum: Media Renderers
Topic: Help us improve support for your devices
Replies: 157
Views: 50669

Re: Help us improve support for your devices

@stormy Good, that's mean that you was using Chromecast and not DLNA. Our Chromecast implementation is known to be buggy, the developper that did it doesn't stay around anymore and none of us have a Chromecast for testing. So that mean that a new log, while using "chromecast_extension = false&q...
by Sami32
Mon Jul 17, 2017 3:16 am
Forum: General Help and Support
Topic: Old videos not rendering
Replies: 6
Views: 198

Re: Old videos not rendering

When you'll have tested it, i'll give you an optimized renderer that should give you a much better quality display for your AVI family videos rendering.
by Sami32
Wed Jul 12, 2017 1:17 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Old videos not rendering
Replies: 6
Views: 198

Re: Old videos not rendering

Sorry, i guess that i should explained more :roll: You can use that UMS version: (replace the original one by this ums.jar , into your UMS's program folder) https://we.tl/XrmmRUlZ2V (valid for 7 days) If that make things more easy for you, use this already modified renderer's configuration file: (wi...
by Sami32
Sat Jul 01, 2017 6:24 am
Forum: General Help and Support
Topic: Old videos not rendering
Replies: 6
Views: 198

Re: Old videos not rendering

As the resolution of your videos are too small, you should try to add this line into your renderer configuration file:

Code: Select all

RescaleByRenderer = false


And / or

Code: Select all

CustomFFmpegOptions = -r 25
by Sami32
Fri Jun 30, 2017 11:47 am
Forum: Media Renderers
Topic: ChromeCast Ultra (the new one with HEVC support)
Replies: 13
Views: 1266

Re: ChromeCast Ultra (the new one with HEVC support)

Great :)

Thank you very much for having taken the time to give feedback 8-)

Go to advanced search