Search found 657 matches

by Sami32
Mon Sep 18, 2017 12:15 pm
Forum: General Help and Support
Topic: 6.7.0 won't show video files on XBox 360 * SOLVED *
Replies: 25
Views: 1089

Re: 6.7.0 won't show video files on XBox 360 * SOLVED *

Hello omnius, here a renderer for you: Onkyo-TXNR6xx.conf If you use a wireless connection you will need to limit the sampling rate to 88200 Hz as i noted into the renderer comment. Enjoy ;) As a side note, a recent firmware update from the 31 august 2017 is available: http://www.it.onkyo.com/en/art...
by Sami32
Mon Sep 18, 2017 7:55 am
Forum: General Help and Support
Topic: Unable to show subtitles
Replies: 18
Views: 120

Re: Unable to show subtitles

Hello Mr.X, I suspect that you was referring to AntMan.avi video playing fine with SRT subtitle ? You can try to use this renderer, forcing it if necessary as @Nadahar have already explained to you: LG-LA1630.conf (Later you could need to fine tune it following your manual informations concerning th...
by Sami32
Sun Sep 03, 2017 11:28 am
Forum: Announcements
Topic: Version 6.7.3 released
Replies: 19
Views: 15076

Re: Version 6.7.3 released

@mykee Could you try this build and report back if it solved your issue ?
https://we.tl/6VM5r1XagZ (link valid for 7 days)

Your feedback is very important to us, also if it work, so your log will be appreciate 8-)
Thank you for your understanding.
by Sami32
Sun Sep 03, 2017 11:24 am
Forum: General Help and Support
Topic: Files don't finish playing and often crash my TV
Replies: 14
Views: 402

Re: Files don't finish playing and often crash my TV

In case no ones have solved your issue, here is a build with an attempt to fix it, done by @Nadahar:
https://we.tl/6VM5r1XagZ

Please, consider taking the time to return feedback, also if it work 8-)
Thank you for your understanding.
by Sami32
Sun Sep 03, 2017 7:28 am
Forum: General Help and Support
Topic: PS4 transcoding problems
Replies: 7
Views: 215

Re: PS4 transcoding problems

@mik_s Do a clean install of this UMS build solve your issue ?
https://we.tl/k2JtF9oS8z (Link valid for 7 days)
by Sami32
Sat Sep 02, 2017 3:09 am
Forum: General Help and Support
Topic: Bad sync sound track in transcode mode.
Replies: 11
Views: 368

Re: Bad sync sound track in transcode mode.

Hi thora,

Could you try that special build ? (link valid for 7 days)
Need a clean install to be fully efficient.

Hoping that it will solve your transcoding sync issue. Please, don't forget to return feedback 8-)

Thank you for your help :)
by Sami32
Fri Sep 01, 2017 5:51 am
Forum: General Help and Support
Topic: Issue accessing UMS with Smart TV
Replies: 11
Views: 310

Re: Issue accessing UMS with Smart TV

@RobRascal Hello, Remove this line from your renderer's configuration file: MediaParserV2_ThumbnailGeneration = true As i don't think it is of any use in your case. Add this line into your renderer's configuration file: TranscodeVideo = MPEGTS-H264-AC3 Start UMS and compare the video playing / strea...
by Sami32
Tue Aug 29, 2017 1:28 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Files don't finish playing and often crash my TV
Replies: 14
Views: 402

Re: Files don't finish playing and often crash my TV

Hi Novae, sorry for my late answer, but i did forgot about your issue :oops: I did open an issue concerning your error at the time you have submitted your log. Since 10 days it still doesn't get any attention yet... 1) You could try to unselect "HTTP Engine V2" from the "General Configuration" tab. ...
by Sami32
Tue Aug 29, 2017 7:05 am
Forum: Media Renderers
Topic: PS4 Pro (PlayStation 4 Pro) renderer's configuration file
Replies: 40
Views: 1202

Re: PS4 Pro (PlayStation 4 Pro) renderer's configuration file

Hi, it seem that QSV activation is a total mess... Try these 2 command lines: C:\Program Files (x86)\Universal Media Server\win32\ffmpeg64.exe -init_hw_device dxva2=intel:N -init_hw_device qsv@intel -hwaccel qsv -i "C:\Users\Nizar Saabira\Downloads\jellyfish-55-mbps-hd-hevc.mkv" -bufsize 3300k-maxra...
by Sami32
Mon Aug 28, 2017 1:22 am
Forum: Media Renderers
Topic: LG WebOS 3.5
Replies: 46
Views: 1248

Re: LG WebOS 3.5

@boss Well, i was a little too in hurry :oops:

Code: Select all

UserAgentSearch = LG(E | |] )[wW]ebOS(| )TV
UpnpDetailsSearch = LG(E | |] )[wW]ebOS(| )TV
LoadingPriority = 1