Search found 434 matches

by valib
Mon Sep 18, 2017 8:51 am
Forum: General Help and Support
Topic: Unable to show subtitles
Replies: 18
Views: 110

Re: Unable to show subtitles

I am refering to the log when TV was recognised. I see that only when video is transcoded subs are working (Coach Carter) but the TV is correctly asking for the subs when the video is streamed and UMS send them (e.g. AntMan.avi) so there must be setting on the TV to show them.
by valib
Sun Sep 17, 2017 1:45 am
Forum: Media Renderers
Topic: Blaupunkt TV
Replies: 1
Views: 26

Re: Blaupunkt TV

Seems like your TV is not properly recognised. Because we don't have any Blaupunkt TV in our configuration please follow instructions https://github.com/UniversalMediaServer/UniversalMediaServer/wiki/faq#my-device-is-not-supported-by-ums-how-can-i-create-a-custom-rendererconf-to-make-ums-recognize-m...
by valib
Sun Sep 17, 2017 1:25 am
Forum: General Help and Support
Topic: Unable to show subtitles
Replies: 18
Views: 110

Re: Unable to show subtitles

For the first test please try to set as a default renderer the LG BP550 and try to play any video with subtitles. The LG LA6200 conf is made in the old structure and prevents to send or transcode subtitles and should be updated.
by valib
Thu Aug 31, 2017 10:17 am
Forum: Announcements
Topic: Version 6.7.3 released
Replies: 19
Views: 14724

Re: Version 6.7.3 released

How can we help without the log?
by valib
Fri Aug 25, 2017 10:12 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Files don't finish playing and often crash my TV
Replies: 14
Views: 397

Re: Files don't finish playing and often crash my TV

There are a lot of errors in your log which should not be there. Please try to install the latest Java version and make clean UMS instalation.
by valib
Fri Aug 11, 2017 7:33 am
Forum: Media Renderers
Topic: Unexpected Renderer - Samsung E+ Series Smart TV
Replies: 1
Views: 144

Re: Unexpected Renderer - Samsung E+ Series Smart TV

Without the debug.log we don't know what is going on. Please follow the instruction at viewtopic.php?f=9&t=556
by valib
Fri Aug 11, 2017 7:21 am
Forum: General Help and Support
Topic: Subtitle Always White (Samsung Series 6)
Replies: 6
Views: 262

Re: Subtitle Always White (Samsung Series 6)

You can simply delete the SupportedExternalSubtitlesFormats and SupportedInternalSubtitlesFormats in the renderer.conf and all videos with subtitles will be transcoded but there is an disadvantage of that solution when the video quality is degraded (depending on the video quality and maximum bandwit...
by valib
Thu Jul 27, 2017 10:10 am
Forum: General Discussion
Topic: Java 8
Replies: 9
Views: 714

Re: Java 8

devJarrod if your OS is Windows this could be because the Windows firewall is not set to enable the new Java version to communicate to the network. Please go back to the Java 8 build 141, disable firewall and test it. If it works you should either not use firewall or set it to allow the Java to go ...
by valib
Sun Jul 16, 2017 4:28 am
Forum: Media Renderers
Topic: Sony XBR 55x810c starts at 6 seconds
Replies: 4
Views: 189

Re: Sony XBR 55x810c starts at 6 seconds

The 6 second delay is normal for transcoding. Before the converted video is send to renderer the UMS is taking some time to buffer some of the transcoded video. You can try to add

Code: Select all

TranscodeFastStart = true
to your renderer conf to speed up the start.
by valib
Sat Jun 24, 2017 12:50 am
Forum: General Discussion
Topic: 3D support
Replies: 3
Views: 1550

Re: 3D support

It seems that all discussion is reacting on the original question which was deleted for some reason in the meantime.