Search found 418 matches

by valib
Tue Feb 14, 2017 2:24 am
Forum: General Help and Support
Topic: Subtitles won't load
Replies: 2
Views: 191

Re: Subtitles won't load

The problem is that you named your video like Arrival.2016.DVDScr.x264-4RRIVED.mkv.mp4 but subtitles name is Arrival.2016.DVDScr.x264-4RRIVED.srt which is evidently not the same name. You should either reaname video to Arrival.2016.DVDScr.x264-4RRIVED.mp4 or subs to Arrival.2016.DVDScr.x264-4RRIVED....
by valib
Thu Jan 19, 2017 11:11 am
Forum: General Help and Support
Topic: Possible Memory Leak - Out of memory 98% processor
Replies: 15
Views: 577

Re: Possible Memory Leak - Out of memory 98% processor

I think that the manual memory calculation is used only in the PMS.java which actually should be renamed to UMS.java when keeping the backward compatiility with the PMS is no longer an issue.

EDIT: renaming from PMS to UMS should have an influence on the plugins.
by valib
Thu Jan 19, 2017 10:31 am
Forum: General Help and Support
Topic: Possible Memory Leak - Out of memory 98% processor
Replies: 15
Views: 577

Re: Possible Memory Leak - Out of memory 98% processor

Nadahar the memory utilization bar shows memory which JVM is used not only which the UMS is using. It means all memory used for running the UMS. External engines used for transcoding are not included in it.
by valib
Thu Jan 19, 2017 9:56 am
Forum: General Help and Support
Topic: Pulling in files from External Sources
Replies: 21
Views: 588

Re: Pulling in files from External Sources

Miklos if you don't follow the Forum rules written in red above we can't help you.
by valib
Sat Jan 14, 2017 11:52 am
Forum: General Help and Support
Topic: 2.4.0 CUE file error - java exception
Replies: 16
Views: 924

Re: 2.4.0 CUE file error - java exception

IdPezzo your renderer is not properly recognized. Try to use this conf and send the log.
by valib
Fri Jan 13, 2017 11:07 am
Forum: Media Renderers
Topic: Nothing plays with Sony KD65-XD7505
Replies: 43
Views: 1637

Re: Nothing plays with Sony KD65-XD7505

Sami32 I recommend to use

Code: Select all

KD-[0-9]{1,2}XD[0-9]{1,4}
to avoid using

Code: Select all

\\
which is a litle been tricky in Java.
by valib
Fri Jan 13, 2017 10:22 am
Forum: Media Renderers
Topic: Nothing plays with Sony KD65-XD7505
Replies: 43
Views: 1637

Re: Nothing plays with Sony KD65-XD7505

AlGrenadine sending log in the DEBUG mode is not usefull. You should set the debug to the TRACE mode. EDIT: it seems that when video is transcoded the TV doesn't support the Fast Forvarding. It is usually normal for transcoded videos but I am interesting why the UMS is transcoding the AVI videos whe...
by valib
Thu Jan 12, 2017 9:55 am
Forum: Media Renderers
Topic: Nothing plays with Sony KD65-XD7505
Replies: 43
Views: 1637

Re: Nothing plays with Sony KD65-XD7505

That is why your media are not properly parsed and transcoded when it is not necessary because your TV is supporting them. Try what I suggested and please send the log.
by valib
Thu Jan 12, 2017 9:36 am
Forum: Media Renderers
Topic: Nothing plays with Sony KD65-XD7505
Replies: 43
Views: 1637

Re: Nothing plays with Sony KD65-XD7505

AlGrenadine your problem is somewhere else. Do you have any Chromecast renderer on your network or is your TV based on Android? UMS is confused by it and recognizes your TV as KD-65XD7505 but uses the Google-Android-Chromecast.conf. Please try to disable Android and Chromecast at the General Configu...
by valib
Tue Jan 10, 2017 8:37 am
Forum: Media Renderers
Topic: Nothing plays with Sony KD65-XD7505
Replies: 43
Views: 1637

Re: Nothing plays with Sony KD65-XD7505

Your TV is not properly recognized. Try the attached conf.

EDIT: I see that Sami32 was faster here viewtopic.php?f=3&t=9105

Go to advanced search