Search found 2823 matches

by SubJunk
Wed Jun 13, 2012 3:23 pm
Forum: Media Renderers
Topic: Oppo Blu-ray Players
Replies: 22
Views: 12579

Re: Oppo Blu-ray Players

OPPO should really get better with their user agents. I recently upgraded to a buffalo wireless AC router/bridge and get ~250 Mb/s sustained transfers from my desktop PC (gigabit to router) to clients on my wireless bridge (i.e., gigabit to laptop). I assume network bandwidth is not an issue. I can ...
by SubJunk
Wed Jun 13, 2012 3:18 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Sony KDL-EX725 doesn't see UMS
Replies: 25
Views: 10864

Re: Sony KDL-EX725 doesn't see UMS

Oh great, that was unexpected :)
If you have time could you please test some more configs? That will help me see what fixed it. I've attached 4 and I just need to know which work :)
by SubJunk
Wed Jun 13, 2012 2:54 pm
Forum: General Help and Support
Topic: True motion
Replies: 3
Views: 2793

Re: True motion

Do you have any codec packs installed? I recommend K-Lite Mega Codec Pack
by SubJunk
Wed Jun 13, 2012 2:38 pm
Forum: Media Renderers
Topic: Bravia HX series
Replies: 6
Views: 3247

Re: Bravia HX series

Hi viper, welcome to the forum :)
Please attach your debug.log after reproducing the problem so I can see what's happening :)
by SubJunk
Wed Jun 13, 2012 2:31 pm
Forum: Mac OS X-specific Support
Topic: Can't get stream to play on Samsung BD-E6500
Replies: 7
Views: 12983

Re: Can't get stream to play on Samsung BD-E6500

I think I do have DTS! So does that mean I can use UMS transcoding to send a DTS stream to my Samsung? If your TV supports it you can enable it in the program settings (Transcoding Settings tab) Here's the debug.log: DEBUG 2012-06-09 15:40:50.788 [main] Choosing java look and feel: com.apple.laf.Aq...
by SubJunk
Tue Jun 12, 2012 5:37 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Sony KDL-EX725 doesn't see UMS
Replies: 25
Views: 10864

Re: Sony KDL-EX725 doesn't see UMS

Thanks :) What happens if you replace UMS.conf with this one?
by SubJunk
Tue Jun 12, 2012 5:30 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Autoupdate feature a bit intrusive (Windows)
Replies: 5
Views: 5774

Re: Autoupdate feature a bit intrusive (Windows)

I was running v1.01 and had autoupdate toggled. UMS saw the update and prompted if I wanted to download it. When I agreed, I could not type ANY information into any other running application until after the download completed. I couldn't even toggle to other applications without completely minimizi...
by SubJunk
Tue Jun 12, 2012 5:27 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Subtittles cut off even with over scanning compensation
Replies: 4
Views: 2597

Re: Subtittles cut off even with over scanning compensation

I may be wrong here, but I was under the impression that the over scanning compensation feature would also make the subs stay with in the video. I know i can play with the sub margin, and bring up the subs, but that will not keep them from getting cutoff length wise. We used to have that feature bu...
by SubJunk
Tue Jun 12, 2012 5:19 pm
Forum: General Help and Support
Topic: MKV Videos audio out of sync ONLY WHEN using Avisynth/Mencod
Replies: 7
Views: 9647

Re: MKV Videos audio out of sync ONLY WHEN using Avisynth/Me

First, I've seen it really helps if one attaches one's debug.log first and foremost. So I have done that. BUT it seems that it has been neglected to allow anything outside of picture files and .zip files. So, I inputted 2 files. The "debug (rename extension to .log).zip" is actually the debug.log f...