Search found 2821 matches

by SubJunk
Fri Aug 02, 2019 4:15 pm
Forum: General Help and Support
Topic: UMS UI not starting
Replies: 9
Views: 859

Re: UMS UI not starting

Do you have a h2database GUI installed/running? And have you tried restarting your computer? The error is from our database dependency h2database and says it's already in use
by SubJunk
Fri Aug 02, 2019 11:01 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS does not show up in Samsung Q7FN
Replies: 4
Views: 325

Re: UMS does not show up in Samsung Q7FN

It's likely that the first time you run v9 you will get a firewall prompt so just make sure you allow it fully
by SubJunk
Fri Aug 02, 2019 10:58 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] Can't get 4k mkv file to play to my samsung
Replies: 5
Views: 450

Re: Can't get 4k mkv file to play to my samsung

Please let us know if that works so we can change it for all users
by SubJunk
Fri Aug 02, 2019 10:54 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: Ubuntu 18 vs 19
Replies: 2
Views: 289

Re: Ubuntu 18 vs 19

If you use the 9.0.0-b1 release that should take Java out of the equation and increase chances of success. Interested to know how it works for you
by SubJunk
Fri Aug 02, 2019 10:36 am
Forum: General Help and Support
Topic: TV cannot find UMS after Windows 10 Update (SOLVED)
Replies: 4
Views: 404

Re: TV cannot find UMS after Windows 10 Update (SOLVED)

Thanks a lot for sharing your success with us, and for your kind words about UMS! As Nadahar said, we do have a way to manually select network interface too, so you don't have to disable that in Windows itself :)
by SubJunk
Tue Jul 30, 2019 7:58 am
Forum: Announcements
Topic: Version 9.0.0-b1 released
Replies: 8
Views: 4022

Re: Version 9.0.0-b1 released

Thanks SubJunk, Testing this on linux it still seems to prefer the user installed jre, the bundled jre doesn't get called because UMS.sh tests for the included jre-x{86|64}/bin/java to be a directory (which it isn't). Also the supplied 64bit jre isn't set as executable in the supplied tarball. Any ...
by SubJunk
Tue Jul 30, 2019 7:55 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS UI not starting
Replies: 9
Views: 859

Re: UMS UI not starting

Please try the new 9.0.0 beta and let us know if it starts viewtopic.php?f=3&t=13715
You may need to re-allow it in a Windows firewall prompt
by SubJunk
Tue Jul 30, 2019 7:54 am
Forum: Announcements
Topic: Version 9.0.0-b2 released
Replies: 2
Views: 10752

Version 9.0.0-b2 released

General: In the 9.0.0 releases, we no longer require Java to be installed, at any time. Note: Nothing has changed for macOS, so we are still linking to b1 for that OS. Download: Windows macOS Linux Changes since 9.0.0-b1: General: Fixed on Windows and Linux Compatibility notes: The Windows releases...
by SubJunk
Mon Jul 29, 2019 8:41 pm
Forum: Announcements
Topic: Version 9.0.0-b1 released
Replies: 8
Views: 4022

Re: Version 9.0.0-b1 released

Hi, thanks for the release, but why going to 9.0.0? Could have been 8.5.0 too. Or is it due to the java thingie? I hope you won't inflate release numbers like Mozilla did with firefox. From 5.0 to 7.0 it took 3 years, From 7.0 to 9.0. about one and a half. :lol: yes it's because of Java, it is a ma...