Search found 83 matches

by jp0213x
Wed Mar 15, 2017 7:09 am
Forum: General Help and Support
Topic: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3
Replies: 63
Views: 7544

Re: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3

Better if you say what is different, as i'm not going to search in your log... Try that one: UMS.conf Video and subs play. I would need you to look at the logs from 5.13 as well to see what the difference is. Compare logs. If I play this same show with internal subs with 5.13, ffmpeg will be the de...
by jp0213x
Wed Mar 15, 2017 6:40 am
Forum: General Help and Support
Topic: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3
Replies: 63
Views: 7544

Re: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3

Would you like me to install 5.1.3 back and post logs? Everything works correctly with that version for some reason without making any edits to any config file. Also my radio streams in the web config stopped working through my Yamaha receiver. It was working before, not sure why Phillips-streamium ...
by jp0213x
Wed Mar 15, 2017 6:23 am
Forum: General Help and Support
Topic: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3
Replies: 63
Views: 7544

Re: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3

These are the settings with your new config. Video plays again
by jp0213x
Wed Mar 15, 2017 5:28 am
Forum: General Help and Support
Topic: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3
Replies: 63
Views: 7544

Re: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3

Sami32 wrote:OK.

I post a new UMS.conf file to try:
UMS.conf
Here are the logs with the your new config. Video stopped working.
by jp0213x
Wed Mar 15, 2017 5:18 am
Forum: General Help and Support
Topic: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3
Replies: 63
Views: 7544

Re: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3

Sorry, our posts "crossed". I have difficulty to understand you. What you call "AVC", or H.264, have nothing to do with subtitles support but anyway, i'll check your log. 1) "AVC" ==> solved 2) Subtitles display ==> solved 3) Out of sync after resume ==> My goal here is to get UMS 6.60 to play the ...
by jp0213x
Wed Mar 15, 2017 5:03 am
Forum: General Help and Support
Topic: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3
Replies: 63
Views: 7544

Re: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3

Sami32 wrote:Yes. Have a try and post your new log, thanks.

But the GUI don't give the "Defer to MEncoder" same infos, that strange. But never mind, try it and i will see in your new log.
I will reinstall the application with fresh config.
by jp0213x
Wed Mar 15, 2017 4:54 am
Forum: General Help and Support
Topic: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3
Replies: 63
Views: 7544

Re: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3

The new logs are above.
by jp0213x
Wed Mar 15, 2017 4:39 am
Forum: General Help and Support
Topic: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3
Replies: 63
Views: 7544

Re: Videos defualt to mpeg not AVC UMS 6.60 ps3

Ok here are the new logs, the subs worked under AVC. I noticed disabling subs then resuming video under AVC, throws the video out of sync. Is there any way to get 6.60 to detect the correct engine when it plays sub related videos? As I already know AVC isn't good with subs. ffmeg works better when r...