Search found 341 matches

by Madoka
Wed Feb 20, 2013 2:25 pm
Forum: Announcements
Topic: Latest updates
Replies: 9
Views: 9957

Re: Latest updates

on-the-fly subtitle streaming
What's this? Does it avoid transcoding? Sounds interesting!
by Madoka
Mon Feb 04, 2013 6:52 am
Forum: General Help and Support
Topic: AAC Re-encode Question
Replies: 6
Views: 2233

Re: AAC Re-encode Question

I see that the FFmpeg/subtitles commit is back. Can't wait to try this out!
by Madoka
Fri Jan 25, 2013 4:13 pm
Forum: General Help and Support
Topic: AAC Re-encode Question
Replies: 6
Views: 2233

Re: AAC Re-encode Question

I'm looking forward to 2.3.0 and trying subtitles with FFmpeg.
by Madoka
Fri Jan 25, 2013 3:17 pm
Forum: General Help and Support
Topic: AAC Re-encode Question
Replies: 6
Views: 2233

Re: AAC Re-encode Question

Thanks, SubJunk.

And thanks for UMS! It's now a rare file that doesn't play for me. I've banished the transcode folder.
by Madoka
Tue Jan 22, 2013 2:26 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Missing subtitles since v 2.x [2.2.4]
Replies: 58
Views: 22442

Re: Missing subtitles since v 2.x [2.2.4]

I simply emptied the default settings having both "Subtitles language priority" and "Audio/subtitles language priority" and "Forced language" -fields completely empty I have problems with anime with the fields blank. I have a series in AAC with Hi10PAVC encoding with embedded English subtitles. If ...
by Madoka
Sun Jan 20, 2013 5:48 pm
Forum: General Help and Support
Topic: AAC Re-encode Question
Replies: 6
Views: 2233

AAC Re-encode Question

Sorry for the newb question.

I transcode a lot of .mp4s with AAC audio due to subtitles. I was wondering if re-encoding a lossy AAC track into AC-3 results in more loss of information (more lossy, I guess)?

Thanks.
by Madoka
Sat Jan 19, 2013 7:33 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Missing subtitles since v 2.x [2.2.4]
Replies: 58
Views: 22442

Re: Missing subtitles since v 2.x [2.2.4]

I'm able to play a movie with external .srt subtitles that has embedded subtitles in a language I can't understand. I have it set up like you presented as movie.mkv with movie.srt.
by Madoka
Fri Jan 18, 2013 2:44 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Missing subtitles since v 2.x [2.2.4]
Replies: 58
Views: 22442

Re: Missing subtitles since v 2.x [2.2.4]

I must admit that I've been fortunate and that I'd never had external subtitles not load (after adjusting the settings in UMS). I do get the occasional fast disappearing subtitles though. But this I mean if there is a complicated line that should stay on the screen for 10 seconds (I'll look at the ....
by Madoka
Tue Jan 15, 2013 12:31 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Missing subtitles since v 2.x [2.2.4]
Replies: 58
Views: 22442

Re: Missing subtitles since v 2.x [2.2.4]

One thing I noticed as well is that, the default settings has *,* in the audio/subtitle priority which breaks the patch to prefer extenal subtitles to internal. I got the patch to work after blanking out *,* and leaving the audio/subtitle priority field blank.
by Madoka
Sun Jan 06, 2013 10:50 am
Forum: General Help and Support
Topic: MEncoder: Unsupported PixelFormat
Replies: 3
Views: 2575

Re: MEncoder: Unsupported PixelFormat

I think this is fixed in 2.2.2 with SB47. 2.2.1 gave me tons of those errors repeated in the log, but SB47 gives one mention per file transcoded without the repeated spam on the 5 or so files I've tired.