Search found 340 matches

by Madoka
Thu Nov 22, 2012 4:53 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Issue with mencoder.exe of UMS 2.0.0 build
Replies: 41
Views: 12534

Re: Issue with mencoder.exe of UMS 2.0.0 build

I do not mean to hijack this thread, but as this has been about mencoder, I'd thought I'd just throw it here instead of starting a whole new thread. I just dropped SB43 into my 2.0.0 install, mainly for the 220% speed increase in subtitles. I noticed that a bug that had been present since SB38 is no...
by Madoka
Sat Nov 17, 2012 5:19 pm
Forum: Announcements
Topic: Version 2.0.0 is released
Replies: 15
Views: 17502

Re: Version 2.0.0 is released

Dropping in to say thanks for 2.0.0! This is the best version of UMS by far. I have three troublesome .mkvs, which prior versions of PMS/UMS could not play with proper A/V sync no matter what combination of settings was tried. With 2.0.0, one plays perfectly with default settings, and the other two ...
by Madoka
Fri Sep 28, 2012 3:13 pm
Forum: Announcements
Topic: Version 1.5.2 is released
Replies: 5
Views: 8886

Re: Version 1.5.2 is released

I see that you rolled back to SB37, so I'll put this here only as info. SB38 had a bug where some karaoke didn't work, and you would see the flashing syllable being sung and not the line itself. SB37 displays them perfectly. I had a HD crash this weekend and lost the file I used to test it so I can'...
by Madoka
Thu Sep 06, 2012 4:16 am
Forum: General Help and Support
Topic: Small 1.5.0 Subtitle Issue
Replies: 0
Views: 1379

Small 1.5.0 Subtitle Issue

I did a clean install of 1.5.0, creating a new UMS.conf file. Kept default transcoding settings, except subtitle size and subtitle folder location. When I try to play a 10-bit soft subbed .mkv, I get sound but a black screen. I notice 2 instances of mencoder.exe in the task manager. I then uncheck "...
by Madoka
Thu Jul 19, 2012 1:32 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Subtitle Issue with 1.4.0
Replies: 0
Views: 1380

Subtitle Issue with 1.4.0

Yes, it's me again, the subtitle whore. There is a persistant subtitle problem with 1.4.0 with .ass subtitles with .mp4 files. Also happens with 1.3.0 and PMS 1.60. All the subtitles play fine in 1.2.0 and PMS 1.54. For the following file, I will lose all formatting and UMS will use the Override Sty...
by Madoka
Mon Jul 16, 2012 5:42 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Does 'Enable GPU use with True Motion' also work for ATI?
Replies: 10
Views: 5589

Re: Does 'Enable GPU use with True Motion' also work for ATI

I get an error on the PS3...I think it was that that data was corrupted.
by Madoka
Mon Jul 16, 2012 4:41 pm
Forum: Announcements
Topic: Version 1.3.0 is released
Replies: 27
Views: 18521

Re: Version 1.3.0 is released

[quote="SubJunk]"eng" is in there by default in 1.3.0. By default the subtitle language priority is "loc,eng,fre,jpn,ger,und".[/quote]
Is it supposed to be in the settings? Because it's blank. I have to put "eng" in to get embedded softsubs to show up.
by Madoka
Mon Jul 16, 2012 10:35 am
Forum: General Help and Support
Topic: Does 'Enable GPU use with True Motion' also work for ATI?
Replies: 10
Views: 5589

Re: Does 'Enable GPU use with True Motion' also work for ATI

I would also like to know as well. I have one of those laptops with switchable graphices hand have not been able to get it to work.
by Madoka
Fri Jul 13, 2012 6:13 pm
Forum: Announcements
Topic: Version 1.3.0 is released
Replies: 27
Views: 18521

Re: Version 1.3.0 is released

1.3.0 also stopped playing 10-bit softsibbed anime. I get no picture, only sound.

Also, .mkv soft subs don't show up unless I put eng back into the "subtitle language priority" setting.

Back to 1.2.0 and everything plays fine.
by Madoka
Tue Jul 10, 2012 1:20 pm
Forum: Announcements
Topic: Version 1.3.0 is released
Replies: 27
Views: 18521

Re: Version 1.3.0 is released

.ass subtitles are broken in this release. Almost all play with the default settings in UMS and lose all color, size and, position information as intended by the subtitler. There was one file that did play with the correct font but was very large compared to before, almost twice as big (that 1.3.0 b...