Search found 656 matches

by valib
Sat Jan 25, 2014 1:28 am
Forum: General Help and Support
Topic: SUbtitles problem - LG TV
Replies: 6
Views: 15126

Re: SUbtitles problem - LG TV

Sorry guys but it seems to me that LG TVs don't support streaming subtitles via DLNA or we don't know how the support is done. In that case only transcoding is working. I will fix the code to not show {EXTERNAL SUBS} for renderers not capable of this feature.
by valib
Sat Jan 25, 2014 12:56 am
Forum: General Help and Support
Topic: Subtitle problem with .MKV videos
Replies: 1
Views: 1525

Re: Subtitle problem with .MKV videos

Please follow instructions at viewtopic.php?f=9&t=556
by valib
Fri Jan 24, 2014 2:55 am
Forum: Media Renderers
Topic: Philips HTS5593
Replies: 11
Views: 6900

Re: Philips HTS5593

You chose TranscodeVideo = H264TSAC3 but not allowed it in Supported formats # -------------------------------------------------------------------------------------------- # Both mime types works with mpegts: video/vnd.dlna.mpeg-tts , video/mpeg # The HTS9520 gives a TSF addition to mpegts files. # ...
by valib
Thu Jan 23, 2014 12:22 pm
Forum: Announcements
Topic: How to ask for support
Replies: 4
Views: 192463

Re: How to ask for support

SubJunk I think that this topic should be in the root of Board Index on the first position because we are all the time asking users to follow intructions How to ask for support. Can you change it?
by valib
Thu Jan 23, 2014 10:04 am
Forum: Media Renderers
Topic: Philips HTS5593
Replies: 11
Views: 6900

Re: Philips HTS5593

Please follow instructions at viewtopic.php?f=9&t=556
by valib
Mon Jan 20, 2014 11:20 pm
Forum: General Help and Support
Topic: No video on my XBMC
Replies: 7
Views: 5474

Re: No video on my XBMC

UMS seems to be OK. It should be an XBMC or your Raspberry Pi problem. Unfortunately I can't help you with them.
by valib
Mon Jan 20, 2014 10:03 am
Forum: Feature Suggestions
Topic: Suggestion
Replies: 5
Views: 2540

Re: Suggestion

For now it works for Panasonic, Samsung and WDTVLive. It may work for others but the testing of users is needed. No one of developers have all kind of renederers to test it.
by valib
Mon Jan 20, 2014 9:49 am
Forum: General Help and Support
Topic: Problem with lenguage translation
Replies: 2
Views: 1792

Re: Problem with lenguage translation

please follow the instructions at viewtopic.php?f=9&t=556 and try to repeat this bug.
by valib
Mon Jan 20, 2014 9:05 am
Forum: General Help and Support
Topic: No video on my XBMC
Replies: 7
Views: 5474

Re: No video on my XBMC

It seems to me that you use only VLC for video transcoding. You hide advanced option of UMS and also set hide_transcode_folder =true so you can't try different engine for transcoding. Let untick the "Hide advanced option" at the General Configuration tab, save and restart UMS. At the Transcoding Set...
by valib
Sun Jan 19, 2014 10:22 pm
Forum: General Help and Support
Topic: No video on my XBMC
Replies: 7
Views: 5474

Re: No video on my XBMC

Please follow instructions at viewtopic.php?f=9&t=556