Search found 2674 matches

by SubJunk
Sun Oct 28, 2018 12:52 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Streaming pauses after a few minutes
Replies: 4
Views: 258

Re: Streaming pauses after a few minutes

There are a lot of "connection forcibly closed by the remote host" errors in the logs. I can't compile for Windows right now but I will make you a test build soon to see if it helps
by SubJunk
Sat Oct 27, 2018 12:25 pm
Forum: Mac OS X-specific Support
Topic: All versions of UMS have stopped working, and I don't know why.
Replies: 5
Views: 272

Re: All versions of UMS have stopped working, and I don't know why.

Hi Tranquillado, Unfortunately some versions of UMS prevent backwards-compatibility explicitly. We have changed that now but we can't do anything about those older builds :( You can work around that behaviour by deleting the database folder in your UMS settings which is usually in /Users/YOURUSERNAM...
by SubJunk
Fri Oct 26, 2018 1:08 pm
Forum: Linux-specific Support
Topic: bad renderer
Replies: 3
Views: 176

Re: bad renderer

The suggestion by boss is good and will work. Also please attach logs so we can try to fix the wrong detection

Edit: Also you can disable the Streamium renderer in the UMS General tab, so you don't have to edit a file. That way it will be saved when you update version too
by SubJunk
Thu Oct 25, 2018 9:57 am
Forum: General Help and Support
Topic: Docker
Replies: 4
Views: 200

Re: Docker

Hi Luthair, I think there are some issues with our Docker version at the moment which is why we haven't done an announcement or added instructions for it yet. It might help if you could leave comments on GitHub at https://github.com/UniversalMediaServer/UniversalMediaServer/pull/1599 so that the dev...
by SubJunk
Wed Oct 24, 2018 10:21 am
Forum: Mac OS X-specific Support
Topic: OSX Mojave - Dark Mode menu icon
Replies: 1
Views: 125

Re: OSX Mojave - Dark Mode menu icon

Good suggestion, I have created an issue for it here https://github.com/UniversalMediaServer ... ssues/1640
by SubJunk
Wed Oct 24, 2018 9:03 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS Just won't boot up
Replies: 1
Views: 106

Re: UMS Just won't boot up

Hi fullmetalraz, sorry to hear you're having problems starting UMS. Please follow the Problem Reporting Guidelines to find your debug.log and attach it here so I can see what is causing this problem - you'll need to use the instructions near the bottom of that guide to manually find the debug.log file
by SubJunk
Tue Oct 23, 2018 8:36 pm
Forum: General Help and Support
Topic: External ass subtitle files
Replies: 5
Views: 167

Re: External ass subtitle files

I have created an issue on our tracker for this https://github.com/UniversalMediaServer ... ssues/1639
by SubJunk
Tue Oct 23, 2018 8:33 pm
Forum: General Help and Support
Topic: External ass subtitle files
Replies: 5
Views: 167

Re: External ass subtitle files

Ah I see, so it seems the play request is coming from the Sony TV and not Kodi. Not sure if that is our fault or the TV's:
Started playing test ass.mkv on your KD-43X7500F
and since the TV only supports SRT subtitles, it doesn't try to stream the ASS subtitles.
by SubJunk
Tue Oct 23, 2018 9:11 am
Forum: General Help and Support
Topic: External ass subtitle files
Replies: 5
Views: 167

Re: External ass subtitle files

We do support it. In the Kodi config I can see we are using the SubtitleHttpHeader setting which is a specific way to send subtitles, but maybe that only works for certain filetypes on Kodi. Can you please follow the Problem Reporting Guidelines above so I can look at the logs?