Problem since 6.4.0

For help and support with Linux-specific issues
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply
User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2732
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: Problem since 6.4.0

Post by SubJunk » Mon Jul 18, 2016 10:16 am

That's good news, we're making progress. Can you post logs after browsing to a folder with all of the AVI files in it? Then I can see what the difference is between the one that doesn't play, and the others.

boss
Posts: 166
Joined: Thu Jun 30, 2016 1:07 pm

Re: Problem since 6.4.0

Post by boss » Mon Jul 18, 2016 1:02 pm

Hi SubJunk,

I copied only the AVI files to a new directory and browsed that folder.
I also tried to play the problem file which is: The Mummy Resurrected (2014)
Log file is attached.

Cheers
Attachments
debug.zip
(20.28 KiB) Downloaded 74 times

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2732
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: Problem since 6.4.0

Post by SubJunk » Mon Jul 18, 2016 4:08 pm


boss
Posts: 166
Joined: Thu Jun 30, 2016 1:07 pm

Re: Problem since 6.4.0

Post by boss » Tue Jul 19, 2016 12:29 pm

Hi SubJunk,

That did fix the problem with the movie "The Mummy Resurrected (2014)".
I tested all the files again and there is one more file I am having a problem with. I also tested it with the version of LG-BP550.conf before the latest change and it also did not play correctly. I must have missed when checking all the files last time.

The problem file "Jonah Hex.avi" is acting a bit differently to "The Mummy Resurrected (2014)".
The file starts to play OK and then the video freezes straight away but the audio keeps playing fine. If I fast forward the movie that works ok but as soon as I press play the video freezes again and the audio plays OK.
If I go to the TRANSCODE folder and select [FFmpeg] (Audio MP3) it plays fine.

Like you asked last time, I copied all the AVI movies to a folder and browsed the folder and then played the movie (well sort of, it was frozen).

I have attached the log file if you have time to check it out.

Thanks for all your work with this.
Attachments
debug_log.zip
(32.72 KiB) Downloaded 50 times

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2732
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: Problem since 6.4.0

Post by SubJunk » Wed Jul 20, 2016 8:29 am

Hi boss, that file seems very similar to The Rose, does that one play okay?

boss
Posts: 166
Joined: Thu Jun 30, 2016 1:07 pm

Re: Problem since 6.4.0

Post by boss » Wed Jul 20, 2016 12:31 pm

Hi SubJunk,

The Rose plays perfectly. Fast forward reverse etc is also perfect with the rose.

With Jonah Hex, it plays for about half a second then freezes but the audio keeps playing fine.
If I fast forward, the video shows but just going faster. If I then press play, again it plays for about half a second then freezes but the audio plays fine.

Let me know if you need a log with both files playing.

I also tested a lot of FLV files and they are all playing fine now. Before about 30% would not play.

All in all it is working very nicely now and your modifications have made a huge difference.

Cheers

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2732
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: Problem since 6.4.0

Post by SubJunk » Wed Jul 20, 2016 2:15 pm

Hi boss, can you please post the MediaInfo information for The Rose and Jonah Hex? It may tell us what the key difference between the files is.

boss
Posts: 166
Joined: Thu Jun 30, 2016 1:07 pm

Re: Problem since 6.4.0

Post by boss » Wed Jul 20, 2016 10:59 pm

Hi SubJunk,

Attached is a zip file with the output from MediaInfo for "The Rose" and "Jonah Hex".

Cheers
Attachments
MediaInfo.zip
(1.81 KiB) Downloaded 60 times

Gloriaivy
Posts: 3
Joined: Tue Jul 07, 2015 12:23 am

Re: Problem since 6.4.0

Post by Gloriaivy » Fri May 19, 2017 1:09 pm

I've tested Universal Media Server and it works well with my Samsung Bluray player. My primary DLNA server is Serviio since it's faster for me but occasionally Serviio has a problem with a video file type and I then switch to Universal Media Server.
I've tried many of the DLNA media servers and the only ones I like are Universal Media Server and Serviio.

Post Reply