Version 6.0.0-a1 is released

Announcements about Universal Media Server
User avatar
valib
Developer
Posts: 557
Joined: Fri Feb 08, 2013 3:11 am

Re: Version 6.0.0-a1 is released

Post by valib » Tue Dec 15, 2015 10:57 am

I made chages to the 3D support which may fix it. It will be included in the next release. You can test the latest night build http://universalmediaserver-ci.hopto.or ... APSHOT.exe if it works

N3phastus
Posts: 18
Joined: Thu Jul 17, 2014 1:20 am

Re: Version 6.0.0-a1 is released

Post by N3phastus » Tue Dec 15, 2015 3:22 pm

valib wrote:I made chages to the 3D support which may fix it. It will be included in the next release. You can test the latest night build http://universalmediaserver-ci.hopto.or ... APSHOT.exe if it works
Gonna test and come back to you, thanks !


N3

boltonebob
Posts: 4
Joined: Fri Dec 18, 2015 2:08 pm

Re: Version 6.0.0-a1 is released

Post by boltonebob » Fri Dec 18, 2015 2:10 pm

I'm using a PS3 and I don't see any overlay on the thumbnails when the file has been played. I've tried reinstalling the Alpha with a clean install of the settings. Still no joy. Am I doing something wrong?

UPDATE: I've been trying it out on lots of different short clips, letting them play all the way through. Out of the 13 clips, two showed up afterwards as 'Watched', the others did not. It seems to be related to the type of file. The 2 that showed as watched were .m2ts files. The ones that did not she up as watched were .wmv .mp4 and .avi .
Most of my files are .mp4 . I love the idea of this, I hope it works in the end! :)

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2618
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: Version 6.0.0-a1 is released

Post by SubJunk » Sun Dec 20, 2015 3:11 pm

Thanks for the feedback boltonebob :) We will be releasing the next version of 6.0.0 soon which might fix those issues

Post Reply