Version 6.3.1.1 released

Announcements about Universal Media Server
Madoka
Posts: 283
Joined: Fri Jun 01, 2012 12:51 pm

Re: Version 6.3.1.1 released

Post by Madoka » Wed May 25, 2016 3:57 am

Strangely enough, 6.3.1.1 doesn't find my PS3. It does find my receiver. I went back and checked the 0d build that SJ had posted in the 6.3.1 thread, and it does work ok (in case I was mistaken). Weird that the revert didn't fix it. 6.3.1.1 also has that weird bug where after playing subtitles, the icon changes from the white circular icon to the language's icon.

erick diangilis
Posts: 105
Joined: Sun May 22, 2016 8:25 am

Re: Version 6.3.1.1 released

Post by erick diangilis » Wed May 25, 2016 4:44 am

i think the right thing to do is wait for a new version to fix the problems with ps3 and ps4 for now and stick with 6.3.0 that seems to be working better for both consoles i ve tried a lots of things to make the new versions to work but none of them seems to make any effect so for now i will stay with the one that Works best.

Cabel
Posts: 1
Joined: Wed May 25, 2016 8:09 am

Re: Version 6.3.1.1 released

Post by Cabel » Wed May 25, 2016 8:16 am

Hey,
My question is why UMS do not use all my Threats? I have a 4790k and only one threat is maybe about three quarters working to transcode the movie. In Connection with my XBox 360 after 1 Minute or so it beginn stuttering, because the buffer runs empty and I have to pause the movie.

Thanks

User avatar
Supermanfan77
Posts: 107
Joined: Thu Jun 05, 2014 4:17 pm

Re: Version 6.3.1.1 released

Post by Supermanfan77 » Wed May 25, 2016 5:05 pm

6.3.1.1 also does not see my PS3 if it was turned on before starting UMS. A manual search for servers on the PS3 does find UMS though.

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2570
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: Version 6.3.1.1 released

Post by SubJunk » Wed May 25, 2016 8:04 pm

Thanks for the reports guys, we are working to fix this. Please try these two and let me know which work, if any:

http://www.universalmediaserver.com/upl ... 59ebf0.exe
http://www.universalmediaserver.com/upl ... 04ac95.exe

Madoka
Posts: 283
Joined: Fri Jun 01, 2012 12:51 pm

Re: Version 6.3.1.1 released

Post by Madoka » Thu May 26, 2016 4:17 am

659 does not work...or it works like 6.3.1.1.

904 works normally like 6.3.0 where it finds my PS3 right away. It still has the subtitle icon bug.

And I meant to ask, is AviSynth still recommended? I skip by that every time I install UMS.

erick diangilis
Posts: 105
Joined: Sun May 22, 2016 8:25 am

Re: Version 6.3.1.1 released

Post by erick diangilis » Thu May 26, 2016 6:46 am

i ve tried both versions the 659 is working just like 6.3.1 and 6.3.1.1 disconects the ps4 after 18 to 20 minutes Works slower with a weaker quality in sound and vídeo and find the console as an unknow renderer. i also had to restart the media player on the ps4 to make it work because it didn t found right way.

the 904 located the ps4 just right way Works faster with a better quality in sound and video and the good News is its not disconecting the console i ve tested a 28 minutes concert it Works flawlessly from the beginning to end without a hitch this version looks much more the 6.3.0 i really like it. i thinks this one is on the right track to launch to fix the disconection problem on the ps4.


thank you so much. :D

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2570
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: Version 6.3.1.1 released

Post by SubJunk » Thu May 26, 2016 7:43 am

Thanks for testing guys, we will release the fix later today :)

erick diangilis
Posts: 105
Joined: Sun May 22, 2016 8:25 am

Re: Version 6.3.1.1 released

Post by erick diangilis » Thu May 26, 2016 8:26 am

you're welcome i'll be waiting for the final release of 6.3.2 based on the 904 build wich is awesome by the way.



glad to help and thanks again for the atention. :D

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2570
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: Version 6.3.1.1 released

Post by SubJunk » Thu May 26, 2016 5:49 pm

Here's a new build to test, please let me know if it still works well for you, and then if it does we can do a release based on this :)

http://www.universalmediaserver.com/upl ... e85dbc.exe

Post Reply