Version 6.6.0 released

Announcements about Universal Media Server
coodie
Posts: 7
Joined: Sun Feb 28, 2016 10:04 pm

Re: Version 6.6.0 released

Post by coodie » Sun Mar 19, 2017 10:23 pm

Hi Sami32,

Thanx for the tip!

Here is my logfile https://www.dropbox.com/s/oczgjfa7uaouu ... e.zip?dl=0

Not sure if I could reproduce the problem. PS3 just says "No files found" after opening the ISO folder.
Same for DVD (VOB files).

User avatar
Sami32
Posts: 794
Joined: Mon Apr 11, 2016 5:09 am

Re: Version 6.6.0 released

Post by Sami32 » Sun Mar 19, 2017 11:01 pm

Thanks coodie :+1:

Do you mind if i ask you to post one other log with the same ISO file and the UMS version that work for you ?
As i'm not familiar with this, it shouldl be helpful to be able to compare.

So, i guess that you question was explictly related to PS3, as it look fine to me, meaning that if you try with an other renderer it'll play fine.

With your PS3, it say that the file is unsupported by your renderer.
So as i'm not a PS3 owner and never used ISO playing, an other "working" log to compare should help.

coodie
Posts: 7
Joined: Sun Feb 28, 2016 10:04 pm

Re: Version 6.6.0 released

Post by coodie » Sun Mar 19, 2017 11:47 pm

Hi Sami32,

Thanx for your reply.

I also use 8Player (light) on my IPad, this is a free IOS app. With this app I connect to Universal Media Server.
Same problem here for ISO and DVD files. When I open the folder the IPad says: "Empty".
This happens for all ISO files and all DVD (VOB) files, it is not just one particular ISO file.

Is this helpfull?

coodie
Posts: 7
Joined: Sun Feb 28, 2016 10:04 pm

Re: Version 6.6.0 released

Post by coodie » Sun Mar 19, 2017 11:49 pm

@Sami32,

I used to run version 5.1.4.
In this version I was able to play ISO and DVD files.

User avatar
Sami32
Posts: 794
Joined: Mon Apr 11, 2016 5:09 am

Re: Version 6.6.0 released

Post by Sami32 » Mon Mar 20, 2017 12:39 am

1) Any log from your UMS 5.1.4 version ?

2) If your try to stream directly the ISO to your TV, it's play fine, is that correct ?
Last edited by Sami32 on Mon Mar 20, 2017 1:03 am, edited 1 time in total.

coodie
Posts: 7
Joined: Sun Feb 28, 2016 10:04 pm

Re: Version 6.6.0 released

Post by coodie » Mon Mar 20, 2017 12:58 am

Thanx Sami32,

If I run 5.1.4 and start a movie the computer freezes, that is why I upgraded.
So I cannot create a log.

I do not know how to run Universal Media Server on the TV.

Since I am apparently the only one with this problem in version 6.6 I will just try to install all other versions available and see what version works for me.

Thanx for your help so far sami32!

coodie
Posts: 7
Joined: Sun Feb 28, 2016 10:04 pm

Re: Version 6.6.0 released

Post by coodie » Mon Mar 20, 2017 1:26 am

@Sami32,

Version 7.0.0-a1 solved my problem.
I can run ISO and DVD files again! :-)


OzBrickie
Posts: 13
Joined: Sat Nov 19, 2016 4:47 pm

Re: Version 6.6.0 released

Post by OzBrickie » Wed Apr 05, 2017 5:55 am

Hello All

Can you tell me why AviSynth MT wants to be installed now?

Thanks
Oz

polster74
Posts: 1
Joined: Fri Apr 14, 2017 9:58 am

Re: Version 6.6.0 released

Post by polster74 » Fri Apr 14, 2017 10:06 am

Since the Windows 10 Creators Update, I can no longer add shared folders (shuts UMS down) :?:

Post Reply