Version 6.7.0 released

Announcements about Universal Media Server
brenomoro
Posts: 6
Joined: Sat Jun 24, 2017 12:00 pm

Re: Version 6.7.0 released

Post by brenomoro » Tue Aug 22, 2017 10:10 am

Version 6.6.0 worked fine.
Ok, I'll test and post the log.

User avatar
Sami32
Posts: 793
Joined: Mon Apr 11, 2016 5:09 am

Re: Version 6.7.0 released

Post by Sami32 » Mon Sep 25, 2017 7:50 am

@brenomoro You can try this build: (you will need to do a clean install to get it work correctly)
https://we.tl/tXPaOUaAWZ (Link valid for 7 days)

It's a testing version, so don't be surprised that the subtitles don't display.
Test playing your videos with FFmpeg and report back, thanks.

EDIT: if transcoding doesn't work, edit your renderer's configuration file and replace:

Code: Select all

m:video/vnd.dlna.mpeg-tts
in the "Supported f:mpegts" line by the following:

Code: Select all

m:video/mpeg

brenomoro
Posts: 6
Joined: Sat Jun 24, 2017 12:00 pm

Re: Version 6.7.0 released

Post by brenomoro » Mon Sep 25, 2017 11:23 am

Hi, now it's working fine with videos vertically centered in all three engines.
But I had to change the CONF file as indicated.
I just have noted a small difference in video height in TSMuxer and the other two engines.
Thanks for the reply.

User avatar
Sami32
Posts: 793
Joined: Mon Apr 11, 2016 5:09 am

Re: Version 6.7.0 released

Post by Sami32 » Mon Sep 25, 2017 11:45 am

@brenomoro Thank you very much for your feedback 8-)
I suspected something like that because of one more ugly Sony hack that i discovered...

I didn't modified any of the others obsolet video engines.
tsMuxeR don't use any filter, AFAIK.

Which video engines give the best, the more accurate display to you ?
Last edited by Sami32 on Tue Sep 26, 2017 1:09 am, edited 1 time in total.

brenomoro
Posts: 6
Joined: Sat Jun 24, 2017 12:00 pm

Re: Version 6.7.0 released

Post by brenomoro » Tue Sep 26, 2017 12:42 am

Thanks. BTW, do you know where can I download some videos for testing?


Post Reply