[Solved] srt subtitles stopped working a while back

General discussion about Universal Media Server (no support or requests)
User avatar
pipin
Posts: 102
Joined: Fri Dec 28, 2012 12:17 am

Re: srt subtitles stopped working a while back

Post by pipin » Sat Oct 05, 2019 8:09 pm

SubJunk wrote:
Fri Sep 27, 2019 8:04 pm
*hits refresh every day*

by the way I am very motivated to fix this bug, I try to pick one bug at a time to focus on with UMS and this is my one for now - if I focus on too many at once then they don't get finished
Dang it, I forgot. Will do it now.

Edit:

Soon, after soccer. ;)
Regards,
Jens
-----------
Devices used with UMS : - Windows 10 PC, Samsung UE32 F4580SS, Samsung UE48H6600

User avatar
pipin
Posts: 102
Joined: Fri Dec 28, 2012 12:17 am

Re: srt subtitles stopped working a while back

Post by pipin » Sun Oct 06, 2019 8:46 am

Here are the logs.

First the working tv and then the other with subtitles not working.
Attachments
ums_dbg_5_10.zip
(297.52 KiB) Downloaded 92 times
Regards,
Jens
-----------
Devices used with UMS : - Windows 10 PC, Samsung UE32 F4580SS, Samsung UE48H6600


User avatar
pipin
Posts: 102
Joined: Fri Dec 28, 2012 12:17 am

Re: srt subtitles stopped working a while back

Post by pipin » Sun Oct 13, 2019 8:46 pm

Ok, im on it.

And this time faster. ;)
Regards,
Jens
-----------
Devices used with UMS : - Windows 10 PC, Samsung UE32 F4580SS, Samsung UE48H6600

User avatar
pipin
Posts: 102
Joined: Fri Dec 28, 2012 12:17 am

Re: srt subtitles stopped working a while back

Post by pipin » Mon Oct 14, 2019 6:16 am

SubJunk wrote:
Sat Oct 12, 2019 8:46 pm
Thanks pipin. I am clutching at straws after not seeing anything in the logs so now I'm going to ask you to test more versions to tell me which work:
Ok just quick checking the not working Samsung TV UE 48H6600

https://www.universalmediaserver.com/up ... a1f766.exe

working

https://www.universalmediaserver.com/up ... 8b360e.exe

working

https://www.universalmediaserver.com/up ... 2f60d1.exe

working

https://www.universalmediaserver.com/up ... 1d3eb1.exe

working

https://www.universalmediaserver.com/up ... 850c63.exe

working


Hm, all are working. Just one obervation: only the last one worked out of the box by selecting video files on connection. On all other versions I had to select all files. If I selected video there were no video files found.
Regards,
Jens
-----------
Devices used with UMS : - Windows 10 PC, Samsung UE32 F4580SS, Samsung UE48H6600


User avatar
pipin
Posts: 102
Joined: Fri Dec 28, 2012 12:17 am

Re: srt subtitles stopped working a while back

Post by pipin » Wed Oct 16, 2019 5:07 am

Regards,
Jens
-----------
Devices used with UMS : - Windows 10 PC, Samsung UE32 F4580SS, Samsung UE48H6600

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2972
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: srt subtitles stopped working a while back

Post by SubJunk » Fri Oct 18, 2019 9:55 am

Ok great so we have identified which commit seems to have broken that subs support. It happened in https://github.com/drakulis/UniversalMe ... it/6337b21
Here's an attempt at a fix

https://www.universalmediaserver.com/up ... b73e67.exe

User avatar
pipin
Posts: 102
Joined: Fri Dec 28, 2012 12:17 am

Re: srt subtitles stopped working a while back

Post by pipin » Fri Oct 18, 2019 8:08 pm

SubJunk wrote:
Fri Oct 18, 2019 9:55 am
Ok great so we have identified which commit seems to have broken that subs support. It happened in https://github.com/drakulis/UniversalMe ... it/6337b21
Here's an attempt at a fix

https://www.universalmediaserver.com/up ... b73e67.exe
Sorry, but doesnt work.

And this version needed much more time to install again.
Regards,
Jens
-----------
Devices used with UMS : - Windows 10 PC, Samsung UE32 F4580SS, Samsung UE48H6600

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2972
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: srt subtitles stopped working a while back

Post by SubJunk » Mon Oct 28, 2019 5:11 pm

Ok another approach for testing please :)

https://www.universalmediaserver.com/up ... 305393.exe

Post Reply