Page 5 of 5

Re: srt subtitles stopped working a while back

Posted: Mon Oct 28, 2019 7:10 pm
by pipin
SubJunk wrote:
Mon Oct 28, 2019 5:11 pm
Ok another approach for testing please :)

https://www.universalmediaserver.com/up ... 305393.exe
Woohoo. It works!!!!!

And it shows me now the preview picture of that file again on the tv.


Great job.

Re: srt subtitles stopped working a while back

Posted: Wed Oct 30, 2019 7:31 pm
by SubJunk
Thanks so much for your perseverance with testing and logs! I have done a tweak to the fix, if you can please verify that it still works then I can get the fix reviewed and into the next UMS release:

https://www.universalmediaserver.com/up ... ca5d20.exe

Re: srt subtitles stopped working a while back

Posted: Wed Oct 30, 2019 8:01 pm
by pipin
SubJunk wrote:
Wed Oct 30, 2019 7:31 pm
Thanks so much for your perseverance with testing and logs! I have done a tweak to the fix, if you can please verify that it still works then I can get the fix reviewed and into the next UMS release:

https://www.universalmediaserver.com/up ... ca5d20.exe
Its still working. :D

But the installation needs a very long time to start after passing the UAC with Windows 10.

Re: srt subtitles stopped working a while back

Posted: Thu Oct 31, 2019 12:34 pm
by SubJunk
Thanks for verifying that it still works. I'll submit the code soon. I don't think there's much we can do about making the installer run faster - we are bundling Java since UMS 9 so any antivirus/firewall package will need to scan all those extra files

Re: srt subtitles stopped working a while back

Posted: Thu Oct 31, 2019 8:16 pm
by pipin
SubJunk wrote:
Thu Oct 31, 2019 12:34 pm
Thanks for verifying that it still works. I'll submit the code soon. I don't think there's much we can do about making the installer run faster - we are bundling Java since UMS 9 so any antivirus/firewall package will need to scan all those extra files
No problem. I'm very glad you figured it out and that I was able to help.

Re: [Solved] srt subtitles stopped working a while back

Posted: Sat Nov 02, 2019 7:20 pm
by qrti
it really works again! thank you all for your efforts.

Re: srt subtitles stopped working a while back

Posted: Mon Nov 11, 2019 9:03 am
by pipin
adamto99 wrote:
Mon Nov 11, 2019 4:08 am
SubJunk wrote:
Thu Oct 31, 2019 12:34 pm
Thanks for verifying that it still works. I'll submit the code soon. I don't think there's much we can do about making the installer run faster - we are bundling Java since UMS 9 so any antivirus/firewall package will need to scan all those extra files
thanks for this thread.

With 7.6.2 my Samsung UE48H6600 is working againg with external subtitles
You can use 9.1.0 now. It works, I have the same tv.