LG OLED55B7P says "external subtitles" but shows only internal mkv ones

Discuss media renderers like Xbox 360, TVs, smartphones, etc.
Post Reply
Heiler
Posts: 6
Joined: Sun Mar 13, 2016 1:04 pm

LG OLED55B7P says "external subtitles" but shows only internal mkv ones

Post by Heiler » Sat Dec 16, 2017 5:44 am

On Serviio, if there's a .srt file with the .mkv, it does prioritizes the .srt
I couldn't make this work on UMS..

Please HELP!!!
Attachments
ums_dbg.zip
(63.44 KiB) Downloaded 38 times

User avatar
valib
Developer
Posts: 594
Joined: Fri Feb 08, 2013 3:11 am

Re: LG OLED55B7P says "external subtitles" but shows only internal mkv ones

Post by valib » Sat Dec 16, 2017 10:21 am

Why do you made your own conf when there is the standard LG-WebOS.conf in the UMS? Is it not recognized? Please make clean install of the official version 6.7.3 not the 7.0.0-rc1, test it and send the log.

User avatar
Sami32
Posts: 819
Joined: Mon Apr 11, 2016 5:09 am

Re: LG OLED55B7P says "external subtitles" but shows only internal mkv ones

Post by Sami32 » Sat Dec 16, 2017 1:36 pm

@Heiler Your main issue is that you didn't read our Wiki carefully !!!
You should have writed something like that:

Code: Select all

audio_subtitles_languages = *,pt;*,und
subtitles_languages = pt,und
You didn't read your DefaultRenderer.conf configuration file found into your "renderers" folder either:

Code: Select all

SupportedExternalSubtitlesFormats = SUBRIP
"SupportedExternalSubtitlesFormats = srt" as you've writed, is not correct, so it seem that you are only using Serviio documentation...

A UMS restart after these modifications should avoid you the unecessary transcoding with the subtitles.
From your TV, you can then disable the unwanted subtitle for brazilian when met.

As UMS and MediaInfo use ISO 639 language standard, and that it doesn't support the unofficial "pob" dialect for brazilia.

General notes:
As @valib said, we do not debug old, beta or RC version, so when submitting a debug file, you should use the latest stable version or post in the UMS version related thread.

You should delete or deselect your and the bad general LA6200 renderers, and leave UMS choice one for you.

MovieInfo plugin is not maintained by its developper, as all plugins in general, so not officially supported anymore, so in case of issue, consider remove any plugins before post a full trace log, as plugins often create bugs that are outside the UMS code so out of our control and responsability.

You are using a 32-bit Java version on your 64-bit OS.

Post Reply