Need YAMAHA RX- A720 renderer

Discuss media renderers like Xbox 360, TVs, smartphones, etc.

jp0213x
Posts: 83
Joined: Tue Aug 05, 2014 1:38 am

Re: Need YAMAHA RX- A720 renderer

Post by jp0213x » Sat Mar 25, 2017 1:02 pm

I will roll back to to 5.13, everything works with this version.


jp0213x
Posts: 83
Joined: Tue Aug 05, 2014 1:38 am

Re: Need YAMAHA RX- A720 renderer

Post by jp0213x » Sat Mar 25, 2017 1:28 pm

Sami32 wrote:And how it's work with 5.1.4 ? 5.2.0 ? 5.3.0...?
I only used the radio with UMS 5.13 and 5.2.2. I would still be on 5.2 but there was some sync problems. 5.1.3 is the most stable for me. Its a crap shoot with different version UMS because you never know what you will get.


jp0213x
Posts: 83
Joined: Tue Aug 05, 2014 1:38 am

Re: Need YAMAHA RX- A720 renderer

Post by jp0213x » Sat Mar 25, 2017 2:07 pm

If I recall I started to run into problems starting with 5.50 or testing a lower version of 6. I had a problem with ts video files. TS videos not populating in some of my tv folders. Problem appears to be fixed with 6.0. but other things are broken with 6.0

User avatar
Sami32
Posts: 819
Joined: Mon Apr 11, 2016 5:09 am

Re: Need YAMAHA RX- A720 renderer

Post by Sami32 » Sun Mar 26, 2017 1:15 pm

What's happen if you force the Stremium renderer with UMS 6.6.0 ? (if you don't know how to force it, just delete the Yamaha-RXA720 renderer)
Does it make any difference while playing your Web radios ?

jp0213x
Posts: 83
Joined: Tue Aug 05, 2014 1:38 am

Re: Need YAMAHA RX- A720 renderer

Post by jp0213x » Sun Mar 26, 2017 2:16 pm

Sami32 wrote:What's happen if you force the Stremium renderer with UMS 6.6.0 ? (if you don't know how to force it, just delete the Yamaha-RXA720 renderer)
Does it make any difference while playing your Web radios ?
The radio stations are greyed out, when I browse to my list through my Yamaha.
Attachments
ums_dbg6.60A720V3.zip
(63.64 KiB) Downloaded 45 times

jp0213x
Posts: 83
Joined: Tue Aug 05, 2014 1:38 am

Re: Need YAMAHA RX- A720 renderer

Post by jp0213x » Sun Mar 26, 2017 2:29 pm

Just for the hell of it here is the log with 5.50, radio works but brings other problems.

https://workupload.com/file/8Nq3bhV

jp0213x
Posts: 83
Joined: Tue Aug 05, 2014 1:38 am

Re: Need YAMAHA RX- A720 renderer

Post by jp0213x » Sun Mar 26, 2017 3:03 pm

jp0213x wrote:Just for the hell of it here is the log with 5.50, radio works but brings other problems.

https://workupload.com/file/8Nq3bhV

Post Reply