Jumpy Plugin (26 October 2016)

Discuss third party additions, plugins and translations for Universal Media Server
infidel
Developer
Posts: 571
Joined: Thu Jul 12, 2012 5:37 am

Re: Jumpy Plugin (26 October 2016)

Post by infidel » Thu Oct 27, 2016 3:25 pm

RinkADinKiDo wrote: most of the actual add-ons don't seem to be working, ...For example, ... Exodus, Specto Fork, SALTS, UK Turk and VidTim
Try the new version below :). I'm unfamiliar with any of the addons above, but will try to look into them if/when when time permits (not soon alas, very busy with other stuff right now).

infidel
Developer
Posts: 571
Joined: Thu Jul 12, 2012 5:37 am

Re: Jumpy Plugin (26 October 2016)

Post by infidel » Thu Oct 27, 2016 3:29 pm

Update: jumpy-0.3.10

RinkADinKiDo
Posts: 4
Joined: Fri Oct 07, 2016 3:44 am

Re: Jumpy Plugin (26 October 2016)

Post by RinkADinKiDo » Thu Oct 27, 2016 10:00 pm

TOO BUSY!?

Ha-ha, just kidding, I sincerely appreciate your help!

Would there be a list of Kodi add-ons that are compatible with Jumpy, which are definitely working?

infidel
Developer
Posts: 571
Joined: Thu Jul 12, 2012 5:37 am

Re: Jumpy Plugin (26 October 2016)

Post by infidel » Fri Oct 28, 2016 2:11 am

RinkADinKiDo wrote:TOO BUSY!?
I'm renovating my house, first things first :).

User avatar
holistico
Posts: 5
Joined: Sun Nov 27, 2016 7:09 am

Re: Jumpy Plugin (26 October 2016)

Post by holistico » Mon Dec 05, 2016 4:42 am

I tried installing jumpy-0.3.10.exe on my Windows 7 x64 system, but had some problems with files that couldn't be found. I am particularly interested in streaming what's showing on the desktop (for channel Dave from UKTV Play).

I've attached the log as copied from the cmd window as it installed, and the following excerpts below seems to be the most relevant:
________________________________________________________________________________________________
The system cannot find the drive specified.
Downloading "http://downloads.sourceforge.net/projec ... /setup.zip"

curl: (22) The requested URL returned error: 404 Not Found
1 file(s) copied.
________________________________________________________________________________________________
Checking kodi
Installing kodi
Downloading "http://mirrors.kodi.tv/releases/win32/k ... Jarvis.exe"

curl: (22) The requested URL returned error: 404 Not Found
Checking kodi
Warning: problem installing kodi
see C:\PROGRA~2\UNIVER~1\plugins\jumpy\setup\setup.log
________________________________________________________________________________________________
Attachments
jumpy_install.log
(2.69 KiB) Downloaded 140 times

infidel
Developer
Posts: 571
Joined: Thu Jul 12, 2012 5:37 am

Re: Jumpy Plugin (26 October 2016)

Post by infidel » Fri Dec 09, 2016 1:46 am

holistico wrote: I am particularly interested in streaming what's showing on the desktop (for channel Dave from UKTV Play).
Hi holistico :). Those setup warnings don't affect the ability to stream your desktop (I'm assuming you mean via the capture script), but you may find desktop streaming to be a bit choppy for full motion video. If so, download and install Kodi by hand and that will take care of the kodi setup error (caused by outdated url in jumpy setup), and then I think there's a kodi addon for UKTV you can try (install it in kodi, and if it works then it should also work with jumpy).

moeinbiz
Posts: 7
Joined: Tue Feb 28, 2017 11:44 pm

Re: Jumpy Plugin (26 October 2016)

Post by moeinbiz » Sun Mar 05, 2017 10:06 am

I have installed Jumpy and capture script but do them work only on PS3 device? I have a MiraScreen dongle and can't find any captured video file of my desktop to stream.

fattest
Posts: 1
Joined: Mon Mar 06, 2017 3:42 pm

Re: Jumpy Plugin (26 October 2016)

Post by fattest » Mon Mar 06, 2017 4:28 pm

Do all KODI addons work through Jumpy? Most of mine say "There is no playable media". I'm using pretty common addons which work on all my other devices. Did I miss something in the setup?

hollyguto
Posts: 1
Joined: Tue Apr 04, 2017 7:11 am

Re: Jumpy Plugin (26 October 2016)

Post by hollyguto » Tue Apr 04, 2017 7:22 am

Guys i really need some help in making kodi works on my ps3 with jumpy.

Okay, first i've installed the jumpy lattest version plugin and was able to see my kodi addons on ps3, but couldn't play any file as it returned the network error 000001f4.
Then i made some research and reinstalled everything but kodi (i didn't want to lose my addons), i've even reinstalled klite codec pack and avisynth. Also i installed the remaining ums plugins (channels and stuff).

Now i have a different issue, my kodi addons are not showing up on ps3, i go the where they used to be, UMS -> Jumpy, and there's no kodi.

Just to try things out, i've tryied to run one of the web streams non related to kodi and it returns the error 800288E1

I really don't know what else to do, i've spent like 6 hours in this, been trying since morning with no luck, i'd appreciate if anyone could help me =(

Tsubasa
Posts: 6
Joined: Sat Apr 08, 2017 8:12 pm

Re: Jumpy Plugin (26 October 2016)

Post by Tsubasa » Sat Apr 08, 2017 8:38 pm

The pre-installed with Jumpy capture.py doesn't seem to work.

After a quick look, the issue appears to be that capture.py doesn't get called with 'play' as an argument when selecting any of the items in Devices directory. It only gets called with
  • no arguments, during the initialization
  • 'explore' argument, when exploring Devices directory
When selecting an item in Devices directory I get nothing new in Jumpy's log file, but I get the following in UMS's log window:

Code: Select all

04:09:35 ERROR There is no inputstream to return for HP TrueVision HD [[email protected]]
04:09:35 ERROR There is no inputstream to return for HP TrueVision HD [[email protected]]
pms.addAction() in addDevice() function of capture.py gets called like the following

Code: Select all

pms.addAction('HP TrueVision HD [[email protected]]', ['C:\\\\Program Files (x86)\\\\Universal Media Server\\\\plugins\\\\jumpy\\capture\\capture.py', 'play', 'dshow', 'HP TrueVision HD [[email protected]]', 'video="HP TrueVision HD"', '320x240', '30'], '#monitor')
, which seems fine to me. Not sure why does UMS/Jumpy not call the capture.py back with the 'play' argument when an item is selected in Devices.

Post Reply