[Solved] Played Status not working properly since I installed latest version

For help and support with Universal Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply
Post Reply
messiestobjects
Posts: 4
Joined: Sun Apr 08, 2018 7:26 am

[Solved] Played Status not working properly since I installed latest version

Post by messiestobjects » Sun Apr 08, 2018 7:33 am

UMS is not marking files as played since I installed latest version. Has anyone else seen this? I believe I have all settings correct:
Capture.JPG
Capture.JPG (109.59 KiB) Viewed 475 times

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2635
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: Played Status not working properly since I installed latest version

Post by SubJunk » Sun Apr 08, 2018 12:17 pm

I fixed a bug recently that might fix this, if you let me know which operating system you use I can attach a test version for you

messiestobjects
Posts: 4
Joined: Sun Apr 08, 2018 7:26 am

Re: Played Status not working properly since I installed latest version

Post by messiestobjects » Sun Apr 08, 2018 12:35 pm

Cool thanks! I'm on Windows 10 Pro.


Igorsch
Posts: 3
Joined: Tue Mar 10, 2015 5:21 pm

Re: Played Status not working properly since I installed latest version

Post by Igorsch » Sun Apr 08, 2018 6:33 pm

Same problem here. Windows 8.1 x64. Can I use the same link to .exe to fix it?
Thanks.

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 2635
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: Played Status not working properly since I installed latest version

Post by SubJunk » Sun Apr 08, 2018 7:38 pm

Yes please try it and let me know if it works Igorsch

messiestobjects
Posts: 4
Joined: Sun Apr 08, 2018 7:26 am

Re: Played Status not working properly since I installed latest version

Post by messiestobjects » Mon Apr 09, 2018 3:14 am

That seems to have worked! I tested it on one file; I played it to the end, restarted the renderer, and it marked it as played. Thanks a ton. :D


Igorsch
Posts: 3
Joined: Tue Mar 10, 2015 5:21 pm

Re: Played Status not working properly since I installed latest version

Post by Igorsch » Tue Apr 10, 2018 3:57 am

SubJunk wrote:
Sun Apr 08, 2018 7:38 pm
Yes please try it and let me know if it works Igorsch
The link above does the job! The problem is solved on Windows 8.1 x64. Thanks!


Post Reply