Subs Won't show up

For help and support with Universal Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply
Post Reply
shoobi
Posts: 3
Joined: Mon Mar 18, 2019 10:58 pm

Subs Won't show up

Post by shoobi » Mon Mar 18, 2019 11:10 pm

hi,
don't know what else i can do..
Hebrew subs just Won't show up, its showing only some characters like ( . , ?

uploaded my log here.
Thanks!
Attachments
ums_dbg.zip
(163.86 KiB) Downloaded 30 times

User avatar
valib
Developer
Posts: 651
Joined: Fri Feb 08, 2013 3:11 am

Re: Subs Won't show up

Post by valib » Tue Mar 19, 2019 10:56 am

The question is if the PS4 supports hebrew language for external subtitles. From the log I see that hebrew subs are asked by the PS4 and the UMS sends it. So it is up to the PS4 to show them correctly.

shoobi
Posts: 3
Joined: Mon Mar 18, 2019 10:58 pm

Re: Subs Won't show up

Post by shoobi » Tue Mar 19, 2019 10:46 pm

i been using the ps4 and UMS for a while now without any problems
but last week i had to format my pc and install UMS again and thats when the problems started

shoobi
Posts: 3
Joined: Mon Mar 18, 2019 10:58 pm

Re: Subs Won't show up

Post by shoobi » Fri Mar 22, 2019 12:20 am

valib wrote:
Tue Mar 19, 2019 10:56 am
The question is if the PS4 supports hebrew language for external subtitles. From the log I see that hebrew subs are asked by the PS4 and the UMS sends it. So it is up to the PS4 to show them correctly.
OK i rolled back to vr 7.50 and its working great .. so i something went wrong between ver 7.5 - 7.8 of UMS

Post Reply