MKV Videos audio out of sync

For help and support with Universal Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply
Post Reply
eva01
Posts: 27
Joined: Sun Jun 03, 2012 9:33 am

MKV Videos audio out of sync

Post by eva01 » Sun Aug 12, 2012 5:48 am

After i install the 1.4.0 version my mkv videos being out of sync. I go back to the 1.3.0 ( I uninstall the new version and delete the files on C:\Programdata\ums) and the video looks like frame by frame and the audio is being out of sync after some minutes of playback. I've seen it really helps if one attaches one's debug.log. So I have done that.
If there is any other pertinent information you need, please inform me and I will respond as completely as I can. I appreciate you and anyone's help on this matter and thank you in advanced for your consideration.
Attachments
debug.log
(36.85 KiB) Downloaded 193 times

cmonster
Posts: 21
Joined: Sat Jun 02, 2012 10:15 am

Re: MKV Videos audio out of sync

Post by cmonster » Sat Aug 25, 2012 3:19 am

I'm having the same problem. Any updates?

Patch
Posts: 13
Joined: Sat Aug 25, 2012 1:50 pm

Re: MKV Videos audio out of sync

Post by Patch » Sat Aug 25, 2012 1:52 pm

I have also noticed this. It seems the new version may be more sensitive to header compression. Or maybe we are just noticing it more.

When I run mkvmerge, and set the Compression to: None I can run the same videos without problems. Is TSMuxer able to remove the header compression on the fly?

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 3157
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: MKV Videos audio out of sync

Post by SubJunk » Sat Sep 01, 2012 10:36 pm

Thanks for the reports guys, I will do some testing

Post Reply