UMS v2 and Windows Media Center(WIN7) .WTV playback

For help and support with Universal Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply
Post Reply
cmonster
Posts: 21
Joined: Sat Jun 02, 2012 10:15 am

UMS v2 and Windows Media Center(WIN7) .WTV playback

Post by cmonster » Mon Nov 12, 2012 3:34 am

Since upgrading to UMC v2 I haven't been able to access any .WTV files on my XBox(360). Every time the Xbox says that there aren't any files found. It had been working with previous versions of UMC without any problems.

I've tried re-scanning the folder several times and the Xbox still says that there aren't any files (there are). The strange thing is that during the scan , in the status bar at the bottom of the window, I can see that the drive where the .WTVs are stored is skipped during the scan (it's the first directory of three in the list). At first I had it as a UNC name then I changed it to a mapped drive and they are both skipped during scanning.

Anyone have any ideas on what's going on? I've had to switch to using WMC on my XBox to watch .WTVs and that is as painful as pulling teeth. I know I could convert the WTVs but what sense does that make when it had been working.

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 3157
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: UMS v2 and Windows Media Center(WIN7) .WTV playback

Post by SubJunk » Mon Nov 19, 2012 8:58 am

Hi cmonster :) Please post debug.logs from both versions (the one that works and the one that doesn't)

Post Reply