Search found 11 matches

by regmar
Thu Sep 22, 2016 5:46 am
Forum: General Help and Support
Topic: Help me with Transport Stream
Replies: 5
Views: 4546

Re: Help me with Transport Stream

Just to let you know that Serviio streams perfectly .TS videos to my Sony Bravia 2010 model as well as MiniDLNA which is installed by default on my AC-68U Asus router. I will provide log to help UMS developers.
by regmar
Sun Jun 12, 2016 8:57 am
Forum: General Help and Support
Topic: Help me with Transport Stream
Replies: 5
Views: 4546

Re: Help me with Transport Stream

As I said, the file plays just fine with miniDLNA on the same TV so the problem is not the renderer. Video and audio encoding are obviously supported by the TV.
by regmar
Sun Jun 12, 2016 7:12 am
Forum: General Help and Support
Topic: Help me with Transport Stream
Replies: 5
Views: 4546

Help me with Transport Stream

My Sony Bravia 2010 is capable to playback TS videos/AC-3 audio natively. I configured UMS 6.3.2 to skip transcoding for TS extensions. Somehow, UMS refuses to playback them "as is" and insists to transcode them. Under #--TRANSCODE--#, I tried No Transcode without success, I get the message that the...
by regmar
Mon Feb 08, 2016 5:15 am
Forum: Media Renderers
Topic: Samsung UN55HU6840 + StreamExtension
Replies: 1
Views: 2860

Samsung UN55HU6840 + StreamExtension

I have a Samsung 4K TV, model UN55HU6840 for which there is no profile. This TV supports almost all video formats. If I create a profile from scratch, do I need to specify the keyword StreamExtensions= to prevent natively supported formats to be transcoded?
by regmar
Tue Feb 02, 2016 9:55 am
Forum: Media Renderers
Topic: Sony Bravia EX devices broken again
Replies: 18
Views: 14725

Re: Sony Bravia EX devices broken again

I cannot get the latest UMS versions (6.6.0, 5.5.0, ...) to work with a Sony KDL NX 2010 serie. Videos that work perfectly with version 5.1.0 do not work anymore from 5.2.0 and up. According to this thread, this is rather an old issue. Any pointers to solve the problem would be very much appreciated...
by regmar
Tue Nov 11, 2014 9:06 am
Forum: Announcements
Topic: Version 5.0.0-a1 is released
Replies: 22
Views: 34384

Re: Version 5.0.0-a1 is released

infidel wrote:There was an additional problem caused by paths containing '\u', e.g. 'c:\util'. Try the new patch if this applies to your situation, or post logs if not :).
Yep, it works just fine and I had '\u' as in \uTorrent. Thanks.
by regmar
Tue Nov 11, 2014 3:07 am
Forum: Announcements
Topic: Version 5.0.0-a1 is released
Replies: 22
Views: 34384

Re: Version 5.0.0-a1 is released

Yeah, double subtitles issue on my Bravia TV is fixed, such an improvement, thanks a bunch!!! However the patch above to solve unicode character problems in path names does not work for me, I am on Windows XP. I moved the file update.jar into "C:\Program Files\Universal Media Server" and nothing hap...
by regmar
Sat Sep 27, 2014 3:57 am
Forum: Announcements
Topic: Version 4.1.2 is released
Replies: 14
Views: 19610

Re: Version 4.1.2 is released

Double subtitles still an issue with some Bravia TVs, for instance KDL-60NX810. Thanks.
by regmar
Tue Sep 16, 2014 2:54 am
Forum: General Help and Support
Topic: Double Subtitles
Replies: 8
Views: 5458

Re: Double Subtitles

Same issue here with my Bravia KDL-60NX810. However, if I untick "Defer to MEncoder when transcoding subtitles" under FFmpeg video engine, it works fine.
by regmar
Fri Feb 07, 2014 6:11 am
Forum: General Help and Support
Topic: Nexus 7 and flac
Replies: 1
Views: 1922

[Soved with UMS 3.4.0] Nexus 7 and flac

Thanks so much for the newest UMS 3.4.0. It fixes flac playback on my Android device!!!