Search found 5 matches

by lucasmnk
Mon Jul 07, 2014 11:10 am
Forum: Announcements
Topic: Version 3.6.4 is released
Replies: 8
Views: 16543

Re: Version 3.6.4 is released

SubJunk wrote:If you are happy to do some testing with us then we can fix it I'm sure :) Let me know
Let's go... ;D

What do you need to start?
by lucasmnk
Wed Jul 02, 2014 10:49 am
Forum: Announcements
Topic: Version 3.6.4 is released
Replies: 8
Views: 16543

Re: Version 3.6.4 is released

Please, improve the philips renders support. Since 2.6.5 my 42PFL7007 doesn't play anything. It freezes and go back to tv after while. I've checked the PhillipsPFL.conf and is the most recent until now. I also tried use the file on the TRANSCODE folder and the NO CODING file worked fine, but, with n...
by lucasmnk
Thu Jun 19, 2014 1:41 pm
Forum: General Help and Support
Topic: UMS 3.5.0 - BlueScreen
Replies: 4
Views: 4559

Re: UMS 3.5.0 - BlueScreen

Okey, nice to get that confusion out of the way ;P But it seems to me like you may have to modify the "PhilipsPFL.conf" file in the "renderers"-folder. I may be wrong... :( In this file it is specified what formats is supported by you TV. And some other things too... This is based on the fact that ...
by lucasmnk
Mon Apr 14, 2014 6:54 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS 3.5.0 - BlueScreen
Replies: 4
Views: 4559

Re: UMS 3.5.0 - BlueScreen

Hi back, Could you post the debug log from UMS, on trace level. Until you do, we don't stand a hope trying to either re-create the error or try fixing it. :) Set the debug on trace, play the video and wait for the blue screen to appear, then try to retrieve the log (debug.log-file) from your UMS in...
by lucasmnk
Fri Apr 11, 2014 1:18 pm
Forum: General Help and Support
Topic: UMS 3.5.0 - BlueScreen
Replies: 4
Views: 4559

UMS 3.5.0 - BlueScreen

Hi, My TV is a Philips 42PFL7007. My previous UMS version was 2.6.5 and i had no problem, but after updated to 3.5.0 i always get a blue screen when a try to play any movie. Is it a decoding issue? Another issue is that on 1080p movies, even the subtitle named like the movie file, my server does not...