Search found 2796 matches

by SubJunk
Tue Aug 13, 2019 11:13 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] UMS Won't Startup
Replies: 39
Views: 1935

Re: UMS Won't Startup

I rebroke the path tried the old ums.jar and after seeing it not run replaced it with the new ums-9.0.0-b2-1d7b5529a. It works now with the broken path. Thanks so much for all your testing, I'll look to merge that fix and hopefully that can resolve the issue for more users And thanks for all the he...
by SubJunk
Mon Aug 12, 2019 8:20 pm
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] UMS Won't Startup
Replies: 39
Views: 1935

Re: UMS Won't Startup

It would be helpful if you can try to set an invalid path since I won't be at my Windows machine for a few days and it would be nice to get this wrapped up before then. Here's an attempted fix which hopefully skips over invalid sections of the path: https://www.universalmediaserver.com/uploads/ums-9...
by SubJunk
Mon Aug 12, 2019 2:06 pm
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] UMS Won't Startup
Replies: 39
Views: 1935

Re: UMS Won't Startup

Very nice, thanks both of you for the help and testing. Considering that it used to work, and that we seem to have a lot of people encountering the same problem, I am still interested in finding a way to support the invalid path. If I make a proposed fix, can you please break your path again and tes...
by SubJunk
Mon Aug 12, 2019 9:05 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] UMS Won't Startup
Replies: 39
Views: 1935

Re: UMS Won't Startup

Also I see you've posted in this thread Nadahar, do you have any idea about it? Maybe I made a mistake when I merged that code in, or I missed some prior dependency
by SubJunk
Mon Aug 12, 2019 8:54 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] UMS Won't Startup
Replies: 39
Views: 1935

Re: UMS Won't Startup

Ok thanks, how about https://www.universalmediaserver.com/up ... 0dd5a7.jar ? It's not an actual fix but might give me more of an idea about the cause
by SubJunk
Sun Aug 11, 2019 4:00 pm
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] UMS Won't Startup
Replies: 39
Views: 1935

Re: UMS Won't Startup

While I'm away from my Windows computer I'll post .jar files to test, so instead of running the installer I think you can just rename it to ums.jar and put it in the installation directory

https://www.universalmediaserver.com/up ... 42f4ca.jar
by SubJunk
Sun Aug 11, 2019 1:18 pm
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] UMS Won't Startup
Replies: 39
Views: 1935

Re: UMS Won't Startup

Ok thanks. I'm away from my Windows computer until Thursday so I'll try to figure out how to build UMS for Windows on my mac and try to get some test builds to you ASAP
by SubJunk
Sun Aug 11, 2019 10:56 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] UMS Won't Startup
Replies: 39
Views: 1935

Re: UMS Won't Startup

Ok cool, well that means we have identified that the commit that introduced this is https://github.com/UniversalMediaServer/UniversalMediaServer/commit/30d7c08 which isn't ideal since that was an important bugfix for Linux users, so it can't just be reverted. I'll have a look through the changes and...
by SubJunk
Sun Aug 11, 2019 8:35 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] UMS Won't Startup
Replies: 39
Views: 1935

Re: UMS Won't Startup

Ah darn that would have been too lucky. How about https://www.universalmediaserver.com/up ... e550c6.exe
by SubJunk
Sat Aug 10, 2019 8:44 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Cant get mkv to play on sony xbr930e
Replies: 2
Views: 83

Re: Cant get mkv to play on sony xbr930e

What happens if you add:

MaxVideoWidth = 4096
MaxVideoHeight = 2160