Search found 38 matches

by jj123
Fri May 27, 2016 3:16 am
Forum: General Help and Support
Topic: Do my Neighbors have Access to my UMS?
Replies: 7
Views: 7717

Re: Do my Neighbors have Access to my UMS?

If you are seeing many devices that are not yours then my guess is Yes, your neighbors probably are able to see your UMS. And what's more they are probably using your broadband connection too! Check your wireless routers security settings that you have WPA2 enabled, might also be worth changing your...
by jj123
Tue Apr 19, 2016 7:18 am
Forum: General Help and Support
Topic: updated to 6.2.2 and can't find files now
Replies: 2
Views: 1906

Re: updated to 6.2.2 and can't find files now

I had a similar issue on Windows, after upgrading to 6.2.2, the directories would show, but no files were visible.

After Clicking "Reset Cache", things seem to be working again.
by jj123
Tue Oct 13, 2015 5:30 am
Forum: General Help and Support
Topic: Updated Java; UMS won't run
Replies: 6
Views: 3440

Re: Updated Java; UMS won't run

Why don't you add the correct java 8 path to the PATH environment variable? From a command prompt type: sysdm.cpl That should open the "System Properties" window, Click the Advanced Tab At the bottom t=click the Environment Variables button In the System variables section, scroll down and find the P...
by jj123
Tue Oct 13, 2015 5:20 am
Forum: General Help and Support
Topic: Subtitle (SRT) files duplication problem. Dispays subs from previous videos
Replies: 9
Views: 4625

Re: Subtitle (SRT) files duplication problem. Dispays subs from previous videos

I've seen the same issue a few times before.
However I've never had full logging enabled at the time it happens.
by jj123
Tue Sep 29, 2015 7:01 am
Forum: General Help and Support
Topic: Updated Java, now no renderers being found.
Replies: 10
Views: 5182

Re: Updated Java, now no renderers being found.

This sounds exactly like a firewall issue. Every time you update your version of Java, windows will re-prompt you for the firewall settings, Allow Private Allow Public options. If you incorrectly ticked the wrong option Windows will be remembering this setting. For Windows 10 type "Firewall" into th...
by jj123
Sat Sep 19, 2015 6:18 am
Forum: General Help and Support
Topic: I updated Java and lost UMS....
Replies: 2
Views: 2047

Re: I updated Java and lost UMS....

Try downloading UMS for Java 8.

Go to the UMS homepage, where it says "Download For:" to the right of the Linux icon click the Down arrow.
You'll see the advanced download options now, there you can download the UMS for Java 8.

Hopefully that will sort it.
by jj123
Tue Sep 08, 2015 1:39 am
Forum: General Help and Support
Topic: Unknown images displaying on devices
Replies: 2
Views: 1655

Re: Unknown images displaying on devices

That sounds like a Web image feed. You can edit the following file C:\Program Files (x86)\Universal Media Server\WEB.conf Underneath the section # image feeds, you'll see a number of URLs which point to various sites for image feeds, add the # symbol to the start of each line to disable the feed. Th...
by jj123
Tue Jul 28, 2015 8:01 am
Forum: General Help and Support
Topic: How to customize the UMS logo displayed on the renderer?
Replies: 0
Views: 1272

How to customize the UMS logo displayed on the renderer?

Hi,

Does anyone know if the UMS logo that is displayed by a renderer can be overridden/configured in the renderer conf files?

The reason I ask is that I'd like to display my own custom png , so that the logo fits in better with the other icons on my Bravia W series TV menu bar.

Regards,

James
by jj123
Tue Jun 02, 2015 10:01 am
Forum: Additions and Plugins
Topic: Streaming Sky Go ?
Replies: 0
Views: 4518

Streaming Sky Go ?

Hi Everyone,

Just wondering if anyone knows if there's anyway to be able to stream Sky Go through UMS?

I did some googling and found a plugin for plex but that was a few years ago and can't find anything more recent.
by jj123
Fri Mar 27, 2015 7:42 am
Forum: General Help and Support
Topic: PNG & GIF not working anymore
Replies: 9
Views: 3759

Re: PNG & GIF not working anymore

I can confirm I'm also seeing the same issue on a Sony Bravia