Search found 33 matches

by Uzerrr
Sun Nov 25, 2018 11:08 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Stops working when it checks folder for the first time
Replies: 1
Views: 83

Stops working when it checks folder for the first time

Hello! For last few versions I have that strange bug - i run UMS, I move "cursor" and highlight folder I would like to browse. HDD goes crazy and for some time it looks like it is caching/reading content and suddenly after some time all stops. App is running, it shows that render is connected but UM...
by Uzerrr
Fri Nov 16, 2018 6:56 pm
Forum: Announcements
Topic: Version 7.6.0 released
Replies: 19
Views: 3195

Re: Version 7.6.0 released

Woa!
Changeloge is very impressive. I would like to say big THANK YOU to everyone for this amazing app.
Cheers!
by Uzerrr
Tue Oct 02, 2018 4:11 am
Forum: Announcements
Topic: Poll: Do you use "Clean install" option on Windows?
Replies: 13
Views: 2716

Re: Poll: Do you use "Clean install" option on Windows?

I used to, but since my Phillips is very stubborn and I need to set some things in a exact way to work I don't use it anymore :)
by Uzerrr
Fri May 11, 2018 6:14 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] Problem with video and audio stuttering
Replies: 25
Views: 2961

Re: Problem with video and audio stuttering

I have cleaned up everything with revouninstaller, installed 7.0.1 removed info about 75mbit bitrate from config file and put file on read-only. It seems to be working great so far! :)
by Uzerrr
Mon Apr 16, 2018 4:07 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] Problem with video and audio stuttering
Replies: 25
Views: 2961

Re: Problem with video and audio stuttering

Sorry for the late answer.
Strange thing, today I have wanted to make debug when it is working ok... and dang... it stutters again :/ I don't know what is different :/

http://uploaded.net/file/zhfqc1es
by Uzerrr
Tue Apr 10, 2018 2:13 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] Problem with video and audio stuttering
Replies: 25
Views: 2961

Re: Problem with video and audio stuttering

Yay! Automatic bandwith with removed MaxVideoBitrateMbps = 75 did the trick.
Thank you very much for the help guys. I really appreciate the support :)
by Uzerrr
Thu Apr 05, 2018 2:26 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] Problem with video and audio stuttering
Replies: 25
Views: 2961

Re: Problem with video and audio stuttering

I am very sorry for late answer but Easter ate me "alive". I've tried new 7.0.0 version of UMS and I have removed that file from Phillips-PFL.conf file and unfortunately nothing has changed. Here is log file. http://uploaded.net/file/z1xwdps6 I have tried it also on 6.8.0 and there was also no chang...
by Uzerrr
Tue Mar 20, 2018 9:18 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] Problem with video and audio stuttering
Replies: 25
Views: 2961

Re: Problem with video and audio stuttering

valib wrote:
Sat Mar 10, 2018 6:22 am
Please try to download https://www.dropbox.com/s/uh29yfu7ip3h9 ... p.exe?dl=0 and install that UMS version. After testing please send the log.
Any chance for new update? :)
by Uzerrr
Mon Mar 12, 2018 5:32 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] Problem with video and audio stuttering
Replies: 25
Views: 2961

Re: Problem with video and audio stuttering

Yay! It works again!
Thank you very much for help with that issue :D
And thank you very much for fast repy :)
by Uzerrr
Mon Mar 12, 2018 2:36 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] Problem with video and audio stuttering
Replies: 25
Views: 2961

Re: Problem with video and audio stuttering

I have uninstalled version posted version, installed back 6.8.0 and it doesn't start now :( Where to find startup log to find out what? I have re-installed java and 6.8.0 again and nothing. It starts, shows splash screen and nothing happens. When I click logo it ask me to disable startup logo but th...