Search found 690 matches

by valib
Thu Jun 17, 2021 10:14 am
Forum: Help and Support
Topic: Problem with philips android tv
Replies: 5
Views: 779

Re: Problem with philips android tv

Setting Audio/subtitles language priority = slo,und is wrong. See the description of the Audio / subtitle language priority in the https://github.com/UniversalMediaServer/UniversalMediaServer/wiki/Audio-and-Subtitles Audio / subtitle language priority Determine the audio and subtitles language pairs...
by valib
Fri Jun 11, 2021 9:48 am
Forum: Help and Support
Topic: [Solved] Movie Cover Art on UMS is lacking
Replies: 21
Views: 2461

Re: Movie Cover Art on UMS is lacking

@Subjunk it seems like the problem in API.
by valib
Thu Jun 10, 2021 10:22 am
Forum: Help and Support
Topic: [Solved] Movie Cover Art on UMS is lacking
Replies: 21
Views: 2461

Re: Movie Cover Art on UMS is lacking

We are working on the fix. Can you provide the filename of movies whose are still not correct to be able to fix them?
by valib
Wed Jun 09, 2021 9:37 am
Forum: Help and Support
Topic: [Solved] Movie Cover Art on UMS is lacking
Replies: 21
Views: 2461

Re: Movie Cover Art on UMS is lacking

I think the problem is the format of the year. For the

Code: Select all

Assassins.Creed.2016.mp4
the UMS is thinking that the 2016 is the part of the name not the year. Try to use

Code: Select all

Assassins.Creed.(2016).mp4
and you will see.
by valib
Sun Jun 06, 2021 9:03 am
Forum: Help and Support
Topic: [Solved] Movie Cover Art on UMS is lacking
Replies: 21
Views: 2461

Re: Movie Cover Art on UMS is lacking

The problem is that the movie name is

Code: Select all

Assassins Creed
not the

Code: Select all

Assassin's Creed
than the IMDB returns null. Using the

Code: Select all

'
means completely different meaning in the english language.
by valib
Sun Apr 18, 2021 8:33 am
Forum: Help and Support
Topic: [solved] Multiple instances of renderer being listed
Replies: 2
Views: 582

Re: Multiple instances of renderer being listed

I see in your log that you have installed ExpressVPN TAP Adapter on your PC. Please try to set manually the correct interface Intel(R) Wi-Fi 6 AX201 160MHz. The UMS may try to use the ExpressVPN TAP Adapter and this can make an error.
by valib
Wed Mar 24, 2021 12:41 am
Forum: Help and Support
Topic: UMS 10.4.0 - Samsung - OSX - Hangs all the time.
Replies: 2
Views: 696

Re: UMS 10.4.0 - Samsung - OSX - Hangs all the time.

Please try to delete the database and test again.
by valib
Thu Mar 04, 2021 10:50 am
Forum: Help and Support
Topic: Forcing HDR in transcode possible?
Replies: 1
Views: 864

Re: Forcing HDR in transcode possible?

First of all we need the trace.log. See and follow the Forum rules written in red above.
by valib
Mon Feb 08, 2021 2:44 am
Forum: Help and Support
Topic: No Renderers After Two days of Troubleshooting
Replies: 6
Views: 2483

Re: No Renderers After Two days of Troubleshooting

It seems to me like the network problem. Do you have your renderer at the same subnet like the PC with the UMS? You wrote that you tried setting of your router.
by valib
Sun Jan 31, 2021 10:44 am
Forum: Help and Support
Topic: Can play some mkv files (.mpg gets attached on file name)
Replies: 9
Views: 3819

Re: Can play some mkv files (.mpg gets attached on file name)

xerox why do you use the VLC as the main engine to transcode and make thumbnails? The default engine is the FFmpeg. Do you have installed the FFmpeg? What is the reason you not use it? The VLC is implemented in the UMS only to possibly overcame the FFmpeg shortages for some renderers. I have also S...