Search found 233 matches

by boss
Mon Sep 20, 2021 1:52 pm
Forum: Announcements
Topic: New version for Father's Day NZ
Replies: 6
Views: 5607

Re: New version for Father's Day NZ

V10.12.0 does not have the Java problem on my Linux server.
Thanks
by boss
Thu Sep 16, 2021 8:46 pm
Forum: Announcements
Topic: New version for Father's Day NZ
Replies: 6
Views: 5607

Re: New version for Father's Day NZ

On my Gentoo Linux server, V10.11.0 won't start. There are no logs generated as UMS is not starting. It has to be with the inbuilt Java in UMS. My server already has Java on it and if I modify UMS.sh to stop the UMS inbuilt Java from starting, UMS starts fine. Is this by design, that if a Linux serv...
by boss
Fri May 07, 2021 4:08 pm
Forum: Help and Support
Topic: UMS detects renderer on its own IP address
Replies: 1
Views: 442

Re: UMS detects renderer on its own IP address

I think it could be your UMS.conf file. network_interface =eth2 #Is your LAN on eth2 (maybe try a space after the =. EG: = eth2) hostname =10.1.1.2 #An IP address doesn't go there. For now just make it: hostname = I am not sure for windows as I use linux but I am wondering about this: (try putting a...
by boss
Thu Feb 11, 2021 9:55 pm
Forum: General Discussion
Topic: Version 10.0.1 web browser problem
Replies: 20
Views: 9501

Re: Version 10.0.1 web browser problem

Several times in the past we have been down this path before.
You ask me to do all this testing and I send you the results by private message.
But then I get no reply from you.

The truth is I'm over it now.
by boss
Wed Feb 10, 2021 9:46 pm
Forum: General Discussion
Topic: Version 10.0.1 web browser problem
Replies: 20
Views: 9501

Re: Version 10.0.1 web browser problem

It plays movie files from a variety of web browsers without problems.
Yes, fixes the fastforward problem.
Plays movie files well which UMS wont play.
I believe it is based on around UMS V6.8.

For me UMS 7.4 works OK. I have tried every version of UMS after 7.4 but they have issues.
by boss
Wed Feb 10, 2021 4:46 pm
Forum: General Discussion
Topic: Version 10.0.1 web browser problem
Replies: 20
Views: 9501

Re: Version 10.0.1 web browser problem

Yes it is Nadahar's product.
https://github.com/DigitalMediaServer/D ... ediaServer

PS: DMS also has the Java memory problem but apart from that it works fine for me.
by boss
Wed Feb 10, 2021 3:51 pm
Forum: General Discussion
Topic: Version 10.0.1 web browser problem
Replies: 20
Views: 9501

Re: Version 10.0.1 web browser problem

UMS v9.1.0 works OK using edge. The next version I have is 9.8.2 and that does not work in Edge. Other browsers are just too problematic too go into. Even if they do work, the playback is jumpy. I am also using DMS and that seems to work with all browsers fine. To be honest, DMS is now my main media...
by boss
Mon Feb 08, 2021 10:57 pm
Forum: Announcements
Topic: Which new feature do you want?
Replies: 7
Views: 5580

Re: Which new feature do you want?

I think all effort should be put into fixing the issues which have been present for a long time.
The last version which works OK for me is 7.4.
In particular, the issue where java crashes due to the memory problem after a few days when running UMS on a 24/7 server.
by boss
Mon Feb 08, 2021 1:01 pm
Forum: General Discussion
Topic: Version 10.0.1 web browser problem
Replies: 20
Views: 9501

Re: Version 10.0.1 web browser problem

Thanks for the reply.
I tested with UMS 9.8.3 using Edge browser with 3 different movies.
The result was the same.
Attached is the log file in TRACE mode.
Thanks
by boss
Thu Feb 04, 2021 1:10 pm
Forum: General Discussion
Topic: Version 10.0.1 web browser problem
Replies: 20
Views: 9501

Re: Version 10.0.1 web browser problem

@SubJunk
I deleted the database and restarted UMS in TRACE mode.
The log file is attached.
Thanks