Search found 6 matches

by bgula
Wed Jun 09, 2021 12:42 am
Forum: Announcements
Topic: Version 10.6.0 released
Replies: 21
Views: 3522

Re: Version 10.6.0 released

It worked this time.
by bgula
Mon Jun 07, 2021 7:37 am
Forum: Announcements
Topic: Version 10.6.0 released
Replies: 21
Views: 3522

Re: Version 10.6.0 released

First version that wouldn't work for me. When installing, it error-ed out saying that it couldn't access a dll file (sorry, dont't remember which one), so I chose to ignore. Completed installation and it asked for a reboot (something new as it's never asked for a reboot before). After reboot, UMS wo...
by bgula
Tue Jul 19, 2016 3:25 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS not being detected anymore
Replies: 9
Views: 6810

Re: UMS not being detected anymore

Hi all I'm experiencing same problem.... My UMS is not seen anymore by any device. Most of all it is not seen by my Samsung SmartTV. I tried updating it to 6.4 but same issue. I did not change any UMS setting recently, I just noticed few days ago a major windows update (win 10). Does it might affec...
by bgula
Mon Jul 18, 2016 4:52 pm
Forum: General Help and Support
Topic: UMS not being detected anymore
Replies: 9
Views: 6810

Re: UMS not being detected anymore

I did the system restore to a few days ago and now everything is working again. Only major thing that happened in the last few days was a massive Windows update. Guess I'll have to install the updates again only 1 at a time to see if one of them messed UMS up. If not, then I have no idea what screwe...
by bgula
Mon Jul 18, 2016 1:51 pm
Forum: General Help and Support
Topic: UMS not being detected anymore
Replies: 9
Views: 6810

Re: UMS not being detected anymore

If I remember correctly, just the other day. I'll try a system restore and post the results. Edit: Checked my system and I have Java 8 Update 73 installed - says since February. When I think about it, I believe it was Flash that I updated a few days ago, not Java. Should I install the Java 8 version...
by bgula
Mon Jul 18, 2016 2:02 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS not being detected anymore
Replies: 9
Views: 6810

UMS not being detected anymore

I've been using UMS 5.5.0 for the last 6 months and up until the other day it's been working flawlessly. I noticed yesterday that my 2 WD media players are no longer detecting UMS under media servers. I upgraded to version 6.4.0 in case that might have been the problem, but it didn't fix anything. W...