Search found 6 matches

by tachyon
Sat Oct 24, 2015 8:47 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: [SOLVED] mencoder_codec_specific_script parsing error in UMS-5.0.0
Replies: 2
Views: 3863

Re: mencoder_codec_specific_script parsing error in UMS-5.0.0

I finally got time to troubleshoot this a little further. Basically, I have to remove all the escape backslashes and newlines("\n") using the custom script editor GUI. By letting the editor insert the newlines instead, the parser will work correctly. Not exactly sure why since the resulting UMS.conf...
by tachyon
Wed Feb 25, 2015 7:06 pm
Forum: Linux-specific Support
Topic: [SOLVED] mencoder_codec_specific_script parsing error in UMS-5.0.0
Replies: 2
Views: 3863

Re: mencoder_codec_specific_script parsing error in UMS-5.0.0

Bumping for visibility.

FAKE EDIT: In hindsight, I should've posted this in the Linux Support section. Maybe a kind mod can be so kind as to move this thread there?
by tachyon
Sat Feb 21, 2015 9:07 am
Forum: Announcements
Topic: Version 5.0.1 is released
Replies: 21
Views: 36201

Re: Version 5.0.1 is released

Unfortunately the mencoder_codec_specific_script bug still exists in this version :-\

viewtopic.php?f=9&t=3020
by tachyon
Sun Feb 15, 2015 7:00 pm
Forum: Linux-specific Support
Topic: [SOLVED] mencoder_codec_specific_script parsing error in UMS-5.0.0
Replies: 2
Views: 3863

[SOLVED] mencoder_codec_specific_script parsing error in UMS-5.0.0

Hey Guys, Looks like there's a bug in the parser for mencoder_codec_specific_script config line in 5.0.0. I have the following in my mencoder expert settings: filename.contains("Anime") :: -sws 9 -vf pp=ac/al:f,hqdn3d,unsharp=l3x3:1,noise=10uah:3uah,gradfun=1.01 filename.contains("TV") || filename.c...
by tachyon
Sun May 05, 2013 12:54 am
Forum: Announcements
Topic: Version 2.6.3 is released
Replies: 8
Views: 13602

Re: Version 2.6.3 is released

Do you have any plans to implement ffmpeg_video_custom_options (from PS3 Media Server 1.80.0)?
by tachyon
Thu May 02, 2013 4:37 pm
Forum: Linux-specific Support
Topic: Mplayer SVN binary produces white noise in audio stream
Replies: 0
Views: 2130

Mplayer SVN binary produces white noise in audio stream

Dear fellow UMS users and developers, I recently updated my mplayer/mencoder binary which were compiled from SVN release (svn-34xxx). They are approximately one year old, The problem was that my binaries can't handle audio channel change midstream (2.0 -> 5.1, for example), so I thought it's high ti...