Search found 7 matches

by rdsparla
Tue Sep 17, 2019 8:32 pm
Forum: Announcements
Topic: Version 9.0.0 released
Replies: 11
Views: 7677

Re: Version 9.0.0 released

The latest version of Universal Media server 9.0.0 does not install the plugin folder to be implemented in Windows 10. Is there no longer that possibility, or is there another way to activate them? Thank you
by rdsparla
Fri Aug 30, 2019 10:37 am
Forum: General Help and Support
Topic: The interface does not start in Windows 10
Replies: 5
Views: 531

Re: The interface does not start in Windows 10

Many apologies, the problem has been resolved, by installing the x64 version, in the program files folder instead of x64 program files, where it is installed by default.
by rdsparla
Fri Aug 30, 2019 9:29 am
Forum: General Help and Support
Topic: The interface does not start in Windows 10
Replies: 5
Views: 531

Re: The interface does not start in Windows 10

The program works but I cannot configure it, the icon gets caught on the desktop and the interface does not start. I reinstalled UMS and when I select to install as a service it responds to me: The Windows service could not be installed. It is probably already installed. If I select to start with Wi...
by rdsparla
Tue Jul 23, 2019 9:35 am
Forum: General Help and Support
Topic: The interface does not start in Windows 10
Replies: 5
Views: 531

Re: The interface does not start in Windows 10

debug.log
(266.14 KiB) Downloaded 18 times
by rdsparla
Tue Jul 23, 2019 7:02 am
Forum: General Help and Support
Topic: The interface does not start in Windows 10
Replies: 5
Views: 531

The interface does not start in Windows 10

Universal Media server starts well when you install it, but when you restart the icon remains locked on the desktop and the interface is not started, even if the program works in Windows 10. I can not access the program's configuration. I have windows 10 64 bits, I must install UMS 64 bits. If I ins...
by rdsparla
Sat Apr 15, 2017 11:19 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Two equal captions and image that slows down.
Replies: 1
Views: 775

Two equal captions and image that slows down.

Hi, I installed UMS, with Debian Jessie. I have an Intel i5 micro. The connection is by wifi and by ethernet through the router. I have installed all codecs other than the image slows down I get two subtitles. Vlc running first on the list. I tried MEncoder, FFmpeg and tsMuxer and they are worse. Wh...