Search found 62 matches

by SuperDre
Wed Oct 10, 2012 7:29 pm
Forum: General Help and Support
Topic: 'No encoding' option under transcode?
Replies: 10
Views: 12345

Re: 'No encoding' option under transcode?

SubJunk wrote:The PS3 doesn't support mkv files, but choosing the tsMuxeR option does the same thing (no encoding) in a way that the PS3 can recognise.
The PS3 itself through the Sony mediaplayer it doesn't, but through ShowTime it does (up to a certain point/resolution)..
by SuperDre
Wed Oct 10, 2012 10:46 am
Forum: General Help and Support
Topic: 'No encoding' option under transcode?
Replies: 10
Views: 12345

'No encoding' option under transcode?

I don't know if it's only on some files, but I do know when I have a mkv it seems a lot of times there is no 'No encoding' option available under transcoding. Is there a setting which can just always have the 'no encoding' option available under the transcode folder? I'm using a PS3 and sometimes I ...
by SuperDre
Mon Oct 08, 2012 7:22 pm
Forum: General Help and Support
Topic: external subtitles streaming?
Replies: 3
Views: 3622

Re: external subtitles streaming?

If you are referring to external subs that were batched with the MKV file then yes. You just have to specify the sub language in the settings to get them to show up. I think you are refering to server transcoding the subtitles into the videostream (so no way to turn them on/off on the player side)....
by SuperDre
Mon Oct 08, 2012 6:47 am
Forum: General Help and Support
Topic: external subtitles streaming?
Replies: 3
Views: 3622

external subtitles streaming?

I just searched here, but I couldn't find it. Lately I've seen some devices which support external subtiles over DLNA, with that I mean, the avi/mkv/whatever and the srt are separately streamed to the player, which then handles the actual displaying of the subtitles itself (including positioning and...
by SuperDre
Fri Sep 21, 2012 5:20 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Playback pauses streaming to PS3
Replies: 27
Views: 24881

Re: Playback pauses streaming to PS3

This issue has hopefully been fixed in version 1.5.1. Note that there can be many causes of pausing streaming, like a CPU that is too slow for the content, and a wireless network, or misconfigured or slow router, or a renderer that limits connection speed (like OPPO devices) but this bug was happen...
by SuperDre
Sun Sep 09, 2012 3:31 am
Forum: Feature Suggestions
Topic: config versioning for updating
Replies: 1
Views: 2615

config versioning for updating

Would it be possible to add a version to the config files, and after loading a new update, update the config files where needed, so we won't have to redo the config files when you added/changed something. With the latest build I had to redo the subtitle settings.. personally I work with an updating ...
by SuperDre
Fri Sep 07, 2012 1:24 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Playback pauses streaming to PS3
Replies: 27
Views: 24881

Re: Playback pauses streaming to PS3

Had it happen again, or maybe it's something else, but I've attached the debug logs, and I see an out of memory error, so I guess it was at that point.. I'm still starting UMS with the following line: start javaw -Xmx1536M -Djava.net.preferIPv4Stack=true -Dfile.encoding=UTF-8 -classpath update.jar;u...
by SuperDre
Sun Aug 12, 2012 3:41 am
Forum: General Help and Support
Topic: Playback pauses streaming to PS3
Replies: 27
Views: 24881

Re: Playback pauses streaming to PS3

I don't know if I have the same problem, but for me some streaming also goes haywire.. after a few minutes the video just stops (pressing pause and wait a while will play the file for a few minutes and then the same happens). I start the program with a bat -Xmx1536M (as the first time I installed i...
by SuperDre
Sat Aug 11, 2012 3:06 pm
Forum: General Help and Support
Topic: Playback pauses streaming to PS3
Replies: 27
Views: 24881

Re: Playback pauses streaming to PS3

I don't know if I have the same problem, but for me some streaming also goes haywire.. after a few minutes the video just stops (pressing pause and wait a while will play the file for a few minutes and then the same happens). I start the program with a bat -Xmx1536M (as the first time I installed it...
by SuperDre
Tue Jul 17, 2012 7:46 am
Forum: General Help and Support
Topic: no subs with 1.3.0
Replies: 8
Views: 5958

Re: no subs with 1.3.0

YEP, I checked UMS, and it also has "loc," instead of where "nl,dut" was.. I've removed it, and will see if that changes anything.. Also I renamed loc to nl with the 'audio/subtitle priority' as it seems loc doesn't detect te correct language. **Yep, now I've got my subtitles back.. So 'loc' doesn't...