Search found 24 matches

by bevster
Sun Aug 05, 2012 1:21 pm
Forum: General Discussion
Topic: Why UMS?
Replies: 7
Views: 8725

Re: Why UMS?

I am also curious as well if anyone can give any input,
thank you
by bevster
Thu Jul 19, 2012 4:06 pm
Forum: General Help and Support
Topic: no subs with 1.3.0
Replies: 8
Views: 3556

Re: no subs with 1.3.0

Sorry the bunch of garble I see on the audio / subtitle line when it is left blank and then saved and program closed and then reopened is loc,off;jpn,loc;*,loc;*,* it defaulted to say that, then I dont see my subs. if I type in eng,eng and save it will stay that way even when I reopen the prog next ...
by bevster
Sun Jul 15, 2012 6:17 pm
Forum: General Help and Support
Topic: no subs with 1.3.0
Replies: 8
Views: 3556

Re: no subs with 1.3.0

Hi I just wanted to add I upgraded to 1.3 tonight and lost the ability to see subs. mencoder with external subs worked normal in 1.2 thanks *update* I fixed it. I went to Transcode Settings and then under Mencoder changed the subtitles language priority, which had some anomaly at the start of the st...
by bevster
Sun Jun 24, 2012 5:30 pm
Forum: General Help and Support
Topic: MKV out of sync
Replies: 2
Views: 5922

Re: MKV out of sync

my 2 cents because I had this on the ps3 media server, Under Mencoder settings / expert settings there is a line you can add that was posted on the old forums to fix this problem. add in this line, container == matroska :: -mc 0 -noskip I would of thought that this would be standard issue by now in ...