Search found 59 matches

by sapsa
Tue Feb 25, 2014 8:17 am
Forum: General Help and Support
Topic: Windows 8.1 64bit
Replies: 4
Views: 4511

Re: Windows 8.1 64bit

Log from starting playing movie. DEBUG 2014-02-22 21:56:14.518 [main] Reading cred.path: default: "", current: "C:\ProgramData\UMS\UMS.cred" DEBUG 2014-02-22 21:56:14.527 [main] Reading run_wizard: default: true, current: false INFO 2014-02-22 21:56:14.527 [main] Starting Universal Media Server 3.4....
by sapsa
Sun Feb 23, 2014 8:57 am
Forum: General Help and Support
Topic: Problem with working UMS on win8.1 64bit
Replies: 0
Views: 2105

Problem with working UMS on win8.1 64bit

Sometimes is does work, sometimes it dosen't Default setting, only ignored one render.conf for comaptibilty with tv. Before this tsMuxer.exe crashed I saw few errors before that ums tried to run/mount? iso from same folder with game when i was trying to play a movie, so I just moved the move to 'new...
by sapsa
Wed Feb 19, 2014 8:25 am
Forum: General Help and Support
Topic: Windows 8.1 64bit
Replies: 4
Views: 4511

Re: Windows 8.1 64bit

1. windows 8.1 64bit 2. java 7u51 32bit and 64bit version 3. ums 3.4.0 clean install 4. UMS wizard: yes, minimized no, DTS no (just to be safe), network wired (gigabit), hide advance no; 5. UMS is running for first time, deselect conflicted conf for render 6. UMS close (for render conf) 7. UMS start...
by sapsa
Tue Feb 18, 2014 1:29 am
Forum: General Help and Support
Topic: Windows 8.1 64bit
Replies: 4
Views: 4511

Windows 8.1 64bit

Anyone having problem with 8.1 64bit?

No matter if I used 3.2, 3.3 , 3.4 eveyfile that i try to stream to tv/ps3 get minus buffor. Nothing special in debug logs, just out of buffer.
Do i need anything special for 64bit version ?

PMS dont work too.

Sadly I had to use WMP steraming service :/
by sapsa
Thu Dec 12, 2013 7:41 pm
Forum: Linux-specific Support
Topic: 3.3.0 VirtualFolders broken
Replies: 0
Views: 1708

3.3.0 VirtualFolders broken

When using virtual folders, by virtual_folders when correct format is NAME|/path/sub1,/path/sub2;NAME2|/path2/sub1; I get error with parsing "/path/sub2;NAME2|" When using virtual folders from VirtualFolders.conf I end up with root '/" added to virtual folders, but when changing to (like Sub said) r...
by sapsa
Thu Dec 12, 2013 7:36 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: Can't get it working in Fedora
Replies: 8
Views: 5137

Re: Can't get it working in Fedora

I would start with disabling plugins, because those gave errors: INFO 2013-12-11 19:00:20.252 [main] GoogleMusic plugin missing credentials INFO 2013-12-11 19:00:22.148 [main] Gs 0.55 using path /tmp/universalmediaserver/gs_plugin tiny mode false init delay 3000 zero_fill false I see you got here pr...
by sapsa
Thu Dec 12, 2013 7:20 am
Forum: General Discussion
Topic: Streaming from laptop to ps3 using nexus 5 as wifi hotspot
Replies: 9
Views: 6805

Re: Streaming from laptop to ps3 using nexus 5 as wifi hotsp

its not like your doing some heavy lifting with the phone... its just an AP at this point. From what I know, and from what I readed at xda, thanks to overheat your phone (using it constant, overclocking etc) you can dramaticly cut battery life :-) same as charging it non-stop :-) but its just a pho...
by sapsa
Thu Dec 12, 2013 5:58 am
Forum: Announcements
Topic: Version 3.3.0 is released
Replies: 13
Views: 28590

Re: Version 3.3.0 is released

changing "/" to "\\" in virtualfolders.conf ends with

Code: Select all

WARN  2013-12-11 18:56:16.012 [New I/O worker #4] Can't read directory: /home/sapsa/ums-3.3.0/\mnt\sdb1\movies
by sapsa
Wed Dec 11, 2013 9:17 pm
Forum: Linux-specific Support
Topic: Can't get it working in Fedora
Replies: 8
Views: 5137

Re: Can't get it working in Fedora

the best thing would be start UMS, and start rendering on the device you got problem, close ums, and post debug.log here. Im just gesting from my experience with problems i had in UMS but: 1. dose all files make the problem (mayby file is broken/corrupted?) 2. do you have other render to check with ...
by sapsa
Wed Dec 11, 2013 9:05 pm
Forum: General Help and Support
Topic: UMS 3.3.0 - FFmpeg
Replies: 8
Views: 3620

Re: UMS 3.3.0 - FFmpeg

should it be win32\ffmpeg.exe rather than win32/ffmpeg.exe?

U can try to edit UMS.conf and put your path to ffmpeg there