Search found 59 matches

by sapsa
Thu Nov 28, 2013 4:32 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: 3.1.0 OutOfMemoeryError and FFMPEG not found
Replies: 2
Views: 2196

Re: 3.1.0 OutOfMemoeryError and FFMPEG not found

When apt-get install ffmpeg, ums use the one that is installed and not the one in dir Thanks for the thorough report :). It's been fixed for the next release (3.1.2) so that UMS ffmpeg is found without throwing the error and used by default. ffmpeg_path=ffmpeg means 'use the system ffmpeg'. thanks,...
by sapsa
Fri Nov 22, 2013 4:32 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: 3.1.0 OutOfMemoeryError and FFMPEG not found
Replies: 2
Views: 2196

3.1.0 OutOfMemoeryError and FFMPEG not found

When starting UMS.sh i got: ERROR 2013-11-21 17:30:20.122 [main] Error running command [Ljava.lang.String;@5302067 java.io.IOException: Cannot run program "ffmpeg": error=2, Nie ma takiego pliku ani katalogu at java.lang.ProcessBuilder.start(ProcessBuilder.java:1041) ~[na:1.7.0_25] at net.pms.util.P...
by sapsa
Wed Nov 20, 2013 7:44 am
Forum: General Help and Support
Topic: Certain MKVs won't play above version 2.6.5 (Xbox 360)
Replies: 9
Views: 4688

Re: Certain MKVs won't play above version 2.6.5 (Xbox 360)

maybe files are broken ?
You could allways redownload them, or checksum them
by sapsa
Wed Nov 20, 2013 7:19 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: [SOLVED] TsMuxeR and ffmpeg "this content cannot be played"
Replies: 3
Views: 3480

Re: [SOLVED] TsMuxeR and ffmpeg "this content cannot be play

do you have installed ffmpeg or do you use the one in archive ? could you uninstall ffmpeg and then start ums ?
Im having problem with ums finding the ffmpeg that is in same dir with ums, and I had install ffmpeg for this to work - and i would like to use with newest version from 3.1.0
by sapsa
Wed Nov 20, 2013 7:17 am
Forum: Linux-specific Support
Topic: [Solved] FFMPEG does segmentation fault
Replies: 3
Views: 3259

Re: FFMPEG does segmentation fault

this have been fix with 3.1.0
by sapsa
Wed Nov 20, 2013 6:01 am
Forum: General Help and Support
Topic: Memory leak in 3.0.0 ?
Replies: 5
Views: 2978

Re: Memory leak in 3.0.0 ?

So before when you had 1.5Gb in total, thats not only your system to share but the java heap as well. You should leave UMS's defaults as -Xmx768M and -Xss2048k This is the default line from UMS.sh and i would leave it as standard (Thats what i've used and had no issues) # Execute the JVM exec "$JAV...
by sapsa
Wed Nov 20, 2013 5:31 am
Forum: Announcements
Topic: Version 3.1.0 is released
Replies: 16
Views: 23000

Re: Version 3.1.0 is released

ERROR 2013-11-19 18:22:00.577 [main] Error running command [Ljava.lang.String;@5e90dbfc java.io.IOException: [u]Cannot run program "ffmpeg": error=2, file or dir not found[/u] at java.lang.ProcessBuilder.start(ProcessBuilder.java:1041) ~[na:1.7.0_25] at net.pms.util.ProcessUtil.run(ProcessUtil.java...
by sapsa
Wed Nov 20, 2013 5:27 am
Forum: General Help and Support
Topic: [Fixed] UMS 3.1.0 won't play Sony BRAVIA EX, 3.0.0 is fine
Replies: 23
Views: 9375

Re: UMS 3.1.0 won't play anything, PMS works fine

sam on Linux version ERROR 2013-11-19 18:22:00.577 [main] Error running command [Ljava.lang.String;@5e90dbfc java.io.IOException: Cannot run program "ffmpeg": error=2, file not found at java.lang.ProcessBuilder.start(ProcessBuilder.java:1041) ~[na:1.7.0_25] at net.pms.util.ProcessUtil.run(ProcessUti...
by sapsa
Sun Nov 17, 2013 10:31 pm
Forum: Media Renderers
Topic: Which SmartTV to buy with the best DLNA support?
Replies: 2
Views: 3160

Re: Which SmartTV to buy with the best DLNA support?

It all depend, at day 1 of buying my lg tv (LM620) at january 2013 the youtube app work like a charm, better than on pc. Its been 10 months after buying tv, and the app load for 2 minuts, then load the thumbnails for 3 minuts, and allways when you start video it shutter, you need to return, wait til...
by sapsa
Sun Nov 17, 2013 10:25 pm
Forum: General Discussion
Topic: What do you run UMS on (Spec's etc....)
Replies: 27
Views: 21430

Re: What do you run UMS on (Spec's etc....)

hw: E6750 @ 2.66GHz 3GB DDR2 RAM (on 1,5gb i had lowe memory crash) 3 x 1TB 1 x 2TB sw: Ubuntu 13.04 64bit kernel 3.11.0-13.20-generic 3.11.6 openjdk-7-jre (7u25-2.3.12-4ubuntu3) ums-3.0.0-final result: 720p/1080p woth flawless. Some files was made by bad encoders so those files got problem with a/v...