Search found 341 matches

by Madoka
Mon Jan 07, 2019 11:47 am
Forum: General Help and Support
Topic: PS4 playback issues
Replies: 3
Views: 892

Re: PS4 playback issues

Doing a clean install should wipe all your settings and start anew.

You seem to have auto-load external subs as false so no external subs will show there.

Your subtitle language priority should be eng,und.

You don't need FriBiDi mode.
by Madoka
Mon Dec 24, 2018 2:03 pm
Forum: General Help and Support
Topic: prevent autostart of UMS
Replies: 1
Views: 572

Re: prevent autostart of UMS

IIRC, to change the "Start automatically with Windows" option, you need to run UMS as an Administrator in Windows, since, I think, UMS puts/deletes a shortcut in a Windows protected folder.
by Madoka
Mon Oct 29, 2018 7:46 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS subtitle problem
Replies: 13
Views: 3443

Re: UMS subtitle problem

First, does your TV support external .srt subtitles? If yes, then in the config file, find the line at the very end that currently reads:

Code: Select all

# SupportedExternalSubtitlesFormats = SUBRIP
and remove the # so it reads:

Code: Select all

SupportedExternalSubtitlesFormats = SUBRIP
by Madoka
Fri Oct 19, 2018 8:11 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS subtitle problem
Replies: 13
Views: 3443

Re: UMS subtitle problem

Thank you Nadahar and SubJunk for your kind replies. I would be happy to test any build with improved subtitle support. My understanding is that series 7 uses some new configuration terms compared to series 6 (especially for the show/hide features), is that correct? Such that I should do a fresh ins...
by Madoka
Thu Oct 18, 2018 1:27 pm
Forum: General Help and Support
Topic: UMS subtitle problem
Replies: 13
Views: 3443

Re: UMS subtitle problem

I'm only posting to give some insight on how I use UMS and subtitles. I sincerely hope I am not stepping on any toes. I am currently using the build posted here . I really like this build as I can have UMS running for weeks without it crashing. I also set the "Add subtitle information to video files...
by Madoka
Thu Oct 18, 2018 9:52 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS subtitle problem
Replies: 13
Views: 3443

Re: UMS subtitle problem

It actually DOES recognize them, but it doesn't display or work from the main folder window. In 6.8.0, if I add a new subtitle to a folder, exit and re-enter that folder, UMS will rescan that folder, but it doesn't show that it found the new subtitle in the main folder window. However, if I go into ...
by Madoka
Fri Oct 05, 2018 1:17 pm
Forum: Announcements
Topic: Poll: Do you use "Clean install" option on Windows?
Replies: 13
Views: 7208

Re: Poll: Do you use "Clean install" option on Windows?

This is slightly off topic, but close. Is AviSynth still recommended (during install)? I've never installed or used it.
by Madoka
Sat Sep 29, 2018 12:17 pm
Forum: General Help and Support
Topic: [Solved] Audio out of sync when fast forwarding
Replies: 8
Views: 1398

Re: Audio out of sync when fast forwarding

It does. I never FF on my PS3; I use the GoTo feature, and my A/V stays in sync.
by Madoka
Fri Sep 28, 2018 8:28 am
Forum: General Help and Support
Topic: Subtitle detection problem
Replies: 5
Views: 1254

Re: Subtitle detection problem

IIRC, if the sub name has a language code in it, it updates ok. The subs I get never have language codes unless I put them in.
by Madoka
Fri Sep 28, 2018 4:45 am
Forum: General Help and Support
Topic: UMS to PS3, sound kills, then video after 30-40 min
Replies: 4
Views: 942

Re: UMS to PS3, sound kills, then video after 30-40 min

Stick it in the Win32 folder in the UMS folder. You may want to save the old one first.