[Solved] No ISO or VOB Support on PS3 after installing 5.2.x

For help and support with Universal Media Server in general
Forum rules
Please make sure you follow the Problem Reporting Guidelines before posting if you want a reply
chrisl
Posts: 35
Joined: Wed Sep 09, 2015 2:25 am

Re: No ISO or VOB Support on PS3 after installing 5.2.x

Post by chrisl » Wed Mar 30, 2016 8:12 pm

Did you get my files Subjunk ?
I saw two of them were downloaded.

Thank you :-)

Makadamiä
Posts: 8
Joined: Fri Oct 30, 2015 7:59 am

Re: No ISO or VOB Support on PS3 after installing 5.2.x

Post by Makadamiä » Sun May 08, 2016 10:02 am

Any news on this meanwhile?

A fix would be awesome, a workaround or any hint is more than welcome.

Currently we are stuck on 5.x :(

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 3241
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: No ISO or VOB Support on PS3 after installing 5.2.x

Post by SubJunk » Wed May 11, 2016 7:42 pm

It seems to me that this issue is random and therefore hard to test. The only change between some of the builds I've posted has been text in an unrelated README file. It seems it has become less reliable at a certain point in time but it's hard to determine when or what caused it. I do want to fix it and I need to spend time on it, I plan to do that this weekend.

chrisl
Posts: 35
Joined: Wed Sep 09, 2015 2:25 am

Re: No ISO or VOB Support on PS3 after installing 5.2.x

Post by chrisl » Wed May 11, 2016 9:03 pm

Thank you SubJunk.

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 3241
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: No ISO or VOB Support on PS3 after installing 5.2.x

Post by SubJunk » Sun May 15, 2016 10:10 am

I did some testing and the DVDs I tried worked perfectly. Can you please send me a link to one that doesn't work?

chrisl
Posts: 35
Joined: Wed Sep 09, 2015 2:25 am

Re: No ISO or VOB Support on PS3 after installing 5.2.x

Post by chrisl » Wed May 18, 2016 3:02 am

Here is a link to a DVD that works with 5.1.4 and NOT with 5.2.0 and higher.

https://www.dropbox.com/s/j8ap3cowjqeil ... R.zip?dl=0

Thank you

User avatar
valib
Developer
Posts: 685
Joined: Fri Feb 08, 2013 3:11 am

Re: No ISO or VOB Support on PS3 after installing 5.2.x

Post by valib » Wed May 18, 2016 9:50 am

I don't know how it can work with the UMS 5.1.4 when the ISO is completely corrupted. I see that the first part VTS_01_0.VOB has 0 bytes so it is not playable.

chrisl
Posts: 35
Joined: Wed Sep 09, 2015 2:25 am

Re: No ISO or VOB Support on PS3 after installing 5.2.x

Post by chrisl » Wed May 18, 2016 5:48 pm

The DVD I uploaded on my dropbox account is working on my equipment, even if you dont' believe me, and even if VTS_01_0.VOB has 0 bytes.
When SubJunk asked me about a link to a non working DVD, I was annoyed because I have no link to my DVD collection !
Uploading a full 7gigabytes DVD was impossible for me, it would have taking ages with my slow DSL connexion.
So, I made a DVD remaster with only one small program, taken from the extras of the original DVD, with DVDRemaster 8.0.3 software on OSX, in order to give me a small DVD that I could easily upload.
That's what I made, and before uploading, I tested the freshly made DVD with DVDplayer on the Mac, and with UMS 5.1.4, 5.2.0 and 6.3.0 on the PS3.
I'm not totally stupid, and did not upload a corrupted DVD.

I spent too much time now on describing and trying to give elements to solve this problem.
I did not upload a corrupted DVD, I tested it, and UMS 5.2.0 and higher has a real problem with DVD ISOs and VIDEO_TS on the Sony PS3.
I other members want to continue on this subject (like Makadamiä), good luck guys !
For me, I'll be still using 5.1.4 !!!

Have a good day.

User avatar
SubJunk
Lead Developer
Posts: 3241
Joined: Sun May 27, 2012 4:12 pm

Re: No ISO or VOB Support on PS3 after installing 5.2.x

Post by SubJunk » Wed May 18, 2016 6:00 pm

Hi chrisl, I understand this is frustrating for you, and it's frustrating for me too. Please try to remember we are all volunteers here just trying to help :) I'm downloading your zip file now

chrisl
Posts: 35
Joined: Wed Sep 09, 2015 2:25 am

Re: No ISO or VOB Support on PS3 after installing 5.2.x

Post by chrisl » Thu May 19, 2016 12:57 am

I really know and remember that you are all volunteers here.
This is why I encourage all people using UMS to send you a little contribution.
And I really thank all the team for supporting and improving UMS !
In my last answer, I was just slightly upset by the tone of valib's last post concerning my upload.
I apologise for that.
:)

Post Reply