Search found 30 matches

by CappySpectrum
Thu Apr 02, 2015 11:34 am
Forum: Announcements
Topic: Version 5.1.0 is released
Replies: 36
Views: 30967

Re: Version 5.1.0 is released

Not again. :/ INFO 00:49:41.611 [ffmpeg-2] Process /Applications/Universal Media Server.app/Contents/Resources/osx/ffmpeg has a return code of 133! Maybe an error occurred... check the log file INFO 00:49:42.036 [ffmpeg-5] Process /Applications/Universal Media Server.app/Contents/Resources/osx/ffmpe...
by CappySpectrum
Wed Mar 04, 2015 9:31 am
Forum: Mac OS X-specific Support
Topic: UMS disconnects
Replies: 1
Views: 1844

Re: UMS disconnects

OS X System Preferences/Energy Saver > Computer Sleep: Never
by CappySpectrum
Wed Feb 18, 2015 1:15 pm
Forum: Mac OS X-specific Support
Topic: ffmpeg playback issue
Replies: 14
Views: 6808

Re: ffmpeg playback issue

Cheers for testing, trace logs would be great so i can see whats the issue and rebuild ffmpeg with the right stuff Hi, sorry for not getting back to you. Attached with the mp4 cannot play issues. Also, need the renderer configuration I'm using? I should really hunt that app down I was reading a few...
by CappySpectrum
Thu Feb 12, 2015 4:40 am
Forum: Mac OS X-specific Support
Topic: ffmpeg playback issue
Replies: 14
Views: 6808

Re: ffmpeg playback issue

I still can't seem to play MP4. I'll check the trace logs tonight…
by CappySpectrum
Thu Feb 12, 2015 4:36 am
Forum: Mac OS X-specific Support
Topic: OS X: No UMS user interface
Replies: 10
Views: 9130

Re: OS X: No UMS user interface

I've noticed this as well. It does load but you have to wait as there is a bit of a delay. Even though I'm on 10.8.5.
CappySpectrum wrote: At first I thought there was something wrong as there is a bit of a delay for the program window to appear.
by CappySpectrum
Tue Feb 10, 2015 2:13 pm
Forum: Mac OS X-specific Support
Topic: ffmpeg playback issue
Replies: 14
Views: 6808

Re: ffmpeg playback issue

Excellent! Played flawlessly right through the film and automatically returned to the file selection.

At first I thought there was something wrong as there is a bit of a delay for the program window to appear.
by CappySpectrum
Tue Feb 10, 2015 7:33 am
Forum: Mac OS X-specific Support
Topic: ffmpeg playback issue
Replies: 14
Views: 6808

Re: ffmpeg playback issue

I'll test it out tonight, thanks! Another issue I've ran into, no idea if it is related to the old version but I've noticed after watching films… About 2 seconds remaining after the film has ran its credits and returns to the selected file menu, the buffer starts running out slowly. It appears the b...
by CappySpectrum
Wed Jan 14, 2015 10:58 am
Forum: Mac OS X-specific Support
Topic: ffmpeg playback issue
Replies: 14
Views: 6808

Re: ffmpeg playback issue

Yeah it still doesn't work with 4.4.0. DEBUG 2015-01-13 23:03:42.536 [ffmpeg-18-2] dyld: lazy symbol binding failed: Symbol not found: ___sincos_stret DEBUG 2015-01-13 23:03:42.536 [ffmpeg-18-2] Referenced from: /Applications/Universal Media Server.app/Contents/Resources/Java/osx/ffmpeg DEBUG 2015-0...
by CappySpectrum
Mon Jan 12, 2015 8:45 am
Forum: Mac OS X-specific Support
Topic: ffmpeg playback issue
Replies: 14
Views: 6808

Re: ffmpeg playback issue

Is that due for release soon? As 4.3.1 is the only available for download.
by CappySpectrum
Sun Jan 11, 2015 11:32 am
Forum: Mac OS X-specific Support
Topic: ffmpeg playback issue
Replies: 14
Views: 6808

ffmpeg playback issue

Hi, Can one of the programmers have a look at whats going on with ffmpeg playback… Or failure of playback with each new release. Currently on 4.3.1. Originally from. http://www.universalmediaserver.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=2338&start=20#p12708 TRACE was set in the debug. I had to copy ffmpeg fr...